Jhn Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat! Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Craciun Fericit tuturor membrilor forumului! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Craciun fericit si sanatate multa, ca de asta avem nevoie cel mai mult. In rest ,toate se pot face. SARBATORI FERICITE! Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Chiar ma gandeam, nimeni nu mai aminteste de Nasterea Domnului nostru Iisus Cristos? Ati auzit ultimile stiri despre incercarile unora de a dispare aceasta mare sarbatoare? Oricum va doresc ca Mos Craciun sa va aiba pe lista si sa va aduca tot ce va doriti! Sarbatori fericite! 1 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Ceea ce am observat, vizavi de Craciun, este ca a scazut drastic numarul de colindatori. Va doresc stimati colegi tot binele din lume alaturi de cei dragi! Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Asa este dar si numarul copiilor a scazut mult; ma uitam asta vara cum pe langa garduri erau corcodusii plini..pai pe vremea mea de verzi dispareau! Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Sarbatori Fericite tuturor!!! Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 ............. asta vara cum pe langa garduri erau corcodusii plini..pai pe vremea mea de verzi dispareau! Acum au cipsuri si coca cola, mon cher, corcodusele au intrat in desuetitudine! Multi ani cu sanatate tuturor! Link spre comentariu
rasputin Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Să vă dea Domnul sănătate, multă sănătate, că bucurii o să vă vredniciţi a vă face şi singuri. La Mulţi Ani! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Să vă dea Domnul sănătate, multă sănătate, că bucurii o să vă vredniciţi a vă face şi singuri. La Mulţi Ani! Doamne ajuta! Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 La multi ani... Multa sanatate si impliniri pe masura in noul an!!! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Multa,multa sanatate,fericire,noroc si impliniri tuturor membrilor Elforum. LA MULTI ANI. Link spre comentariu
rasputin Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 De astă dată, am ţinut înadins să vă spn: „La Mulţi Ani!” Acest mesaj poate fi socotit , foarte uşor, a fi rasist, xenofob, chiar anti-semit, aşezonat frumos cu alte bălării. Ideea de bază ar fi că eu mă adresez acelora dintre dumneavoastră ce simt că sînt români, acelora ce nu se ruşinează că aparţin neamului românesc, acelora ce cred că sîntem un neam între neamuri, cu bune şi rele, un neam ce n-a dat pe Abel şi Cain, n-a dat nici pe bătrînul Lot cu ale sale fiice. N-avem a ne pleca capul, n-avem a ne ruşina de nimic, noi nu sîntem nărăviţi a ne împărtăşi cu sînge de om, noi ne împărtăşim cu rodul viţei de vie. Între Zamolxe şi Isus, noi am avut prezenţă continuă pe aceste meleaguri, perpetuă a fost măsura binelui din noi, acea măsură ce spune: “Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face!” Eu îndemn a vă dori vouă, acelora ce simt şi gîndesc româneşte, un an nou cu sănătate, cu mai multe bucurii decît în cel ce-a trecut, şi, cel mai important, nu uitaţi nici o clipă, că: „deasupra urilor şi vinilor, stă veşnicia neamului” , a neamului nostru românesc. Să fiţi sănătoşi, să aveţi un an mai bun! Al vostru prieten, român înainte de toate, moldovean ce-o văzut lumina zilei pe pămîntul Dobrogei, şi, tot pe acest pămînt, a primit prima lecţie de românism. Toate cele bune, de la al vostru Rasputin. Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Urez si eu La multi ani,si Sarbatori Fericite,iar celor care-i cheama Ion si isi serbeaza ziua simbata le zic La multi ani si fericire. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Frumoase cuvinte "rasputin" sa avem sanatate caci restul le mai dregem! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum