Toni Marginean Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Sărbători fericite va doresc tuturor celor care navigati pe acest forum! Astept colinde! Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 "Steaua sus rasare Ca o taina mare, Steaua straluceste Si lumii vesteste Ca preanevinovata Fecioara Maria Naste pe Mesia." Multumesc pentru urari, multa sanatate familiei tale, tie si un Craciun fericit! P.S. Astept colacelul! Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Sarbatori fericite tuturor ! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.Anul nou care se apropie cu pasi repezi, sa va aduca fericire,impliniri,si satisfactii pe toate planurile. "CRACIUN FERICIT" si LA MULTI,MULTI ANI. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Pentru voi: http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/retete-paine/colac-impletit.html Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Vad ca alti membri au deschis si ei topicuri cu acelasi subiect. Ori nu se uita la subiectele de profil , ori nu le place sa fie altii mai iuti de mana...Deh, orgolii. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Vad ca alti membri au deschis si ei topicuri cu acelasi subiect. Ori nu se uita la subiectele de profil , ori nu le place sa fie altii mai iuti de mana...Deh, orgolii. Eu cred ca mai potrivit este aici decat in alte rubrici........... cu alte teme! Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Link spre comentariu
rasputin Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Fie ca Domnul să vă dea sănătate şi înţelepciune; cu aceste două daruri voi putînd a vă împlini orice dorinţe, fie mai mari sau mai mărunte. Fiind Seara de Ajun, am să vă îndemn a asculta un colind. Să nu vă lăsaţi păcăliţi de grafie. http://youtube.com/watch?v=JELltXyi96M La Mulţi Ani! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Primiti, va rog, si cateva frumoase colinde de la Manastirea Camarzani Mănăstirea Cămârzani este o mănăstire de maici amplasată în satul Cămârzani (din comuna Vadu Moldovei), la o distanță de circa 7 kilometri de orașul Fălticeni. Aici a fost construită o biserică în cea de-a doua jumătate a secolului al XIX-lea, de către boierul Morțun, pe proprietatea sa. Devenită schit după cel de-al doilea război mondial și apoi redusă la rangul de biserică parohială, a fost redeschisă în anul 1992 ca mănăstire de maici Manastirea Camarzani - In seara de Mos Ajun Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2014 La multi ani tuturor cu bucurii si sanatate! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 "LA MULTI ANI" si din partea mea,tuturor forumistilor.Anul care bate la usa sa va aduca voua si familiei voastre,numai sanatate,bucurii si realizari. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casă, în sufletul vostru şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2015! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! Link spre comentariu
rasputin Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 A mai trecut un an pe calea vieţii noastre, am ajuns iară în Seara de Ajun. Vouă, celor ce aveţi puterea să-L mărturisiţi pe El şi nici nu vă ruşinaţi că că sînteţi români, vă doresc sănătate, linişte sufletească şi pace. Să fiţi iubiţi şi să aveţi puterea de a iubi, să aveţi puterea de a ierta cele ce sînt de iertat şi a pedepsi cele ce sînt de pedepsit. A întoarce obrazul e creştineşte, Domnul ne-a îndemnat la asta, dar niciodată nu ne-a îndemnat a fi tîmpiţi. Să petreceţi sărbătorile cu bine alături de cei dragi. Link spre comentariu
neluelectron Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Cu acazia craciunului si a sarbatorilor de iarna, urez tuturor membrilor acestui forum si bineinteles in special celor care au binevoit sa-mi dea unele sfaturi, in rezolvarea unor defecte cu care m-am confruntat pe decursul acestui an,SARBATORI FERICITE ,MULTA SANATATE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum