Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sărbători fericite!

Toni Marginean

Postări Recomandate

"Steaua sus rasare

Ca o taina mare,

Steaua straluceste

Si lumii vesteste

Ca preanevinovata

Fecioara Maria

Naste pe Mesia."

Multumesc pentru urari, multa sanatate familiei tale, tie si un Craciun fericit!

P.S. Astept colacelul!

Link spre comentariu

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.Anul nou care se apropie cu pasi repezi, sa va aduca fericire,impliniri,si satisfactii pe toate planurile.

"CRACIUN FERICIT" si LA MULTI,MULTI ANI.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Vad ca alti membri au deschis si ei topicuri cu acelasi subiect. Ori nu se uita la subiectele de profil , ori nu le place sa fie altii mai iuti de mana...Deh, orgolii.

Eu cred ca mai potrivit este aici decat in alte rubrici........... cu alte teme!

Link spre comentariu
Toni Marginean
Primiti, va rog, si cateva frumoase colinde de la Manastirea Camarzani
Mănăstirea Cămârzani este o mănăstire de maici amplasată în satul Cămârzani (din comuna Vadu Moldovei), la o distanță de circa 7 kilometri de orașul Fălticeni. Aici a fost construită o biserică în cea de-a doua jumătate a secolului al XIX-lea, de către boierul Morțun, pe proprietatea sa.
Devenită schit după cel de-al doilea război mondial și apoi redusă la rangul de biserică parohială, a fost redeschisă în anul 1992 ca mănăstire de maici
Link spre comentariu
Toni Marginean
Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casă, în sufletul vostru şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2015! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire!

Posted Image

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

A mai trecut un an pe calea vieţii noastre, am ajuns iară în Seara de Ajun. Vouă, celor ce aveţi puterea să-L mărturisiţi pe El şi nici nu vă ruşinaţi că că sînteţi români, vă doresc sănătate, linişte sufletească şi pace. Să fiţi iubiţi şi să aveţi puterea de a iubi, să aveţi puterea de a ierta cele ce sînt de iertat  şi a pedepsi cele ce sînt de pedepsit.

A întoarce obrazul e creştineşte, Domnul ne-a îndemnat la asta, dar niciodată nu ne-a îndemnat a fi tîmpiţi.

Să petreceţi sărbătorile cu bine alături de cei dragi.

Link spre comentariu

Cu acazia craciunului si a sarbatorilor de iarna, urez tuturor membrilor acestui forum si bineinteles in special celor care au binevoit sa-mi dea unele sfaturi, in rezolvarea unor defecte  cu care m-am  confruntat pe decursul acestui an,SARBATORI FERICITE ,MULTA SANATATE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE .....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări