Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mivar 25 s 51

ommu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ommu

6

• BUGHIU

3

• tehtronics

2

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am schimbat filtrele, am pus si un convertor ,ton paralel si tot nu merge tras in banda, ceva sugestii? tda8843 stv8206 st92195b

Ce norma de sunet este la dvs?!?! 5,5mhz sau 6,5 mhz? Zgomot de fond/bazait  este macar la reglajul volumului audio ....?!?!

Pe intrarea AV sunetul este bun?!?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Dublarea filtrelor se facea la cele MONO, dar acest TV este STEREO...

Modulul ton paralel nu se monteaza asa(este altceva fata de convertorul clasic 6,5/5,5) !!!

Schimba FUS-ul cu unul Kxxxx si monteaza un convertor 6,5/5,5 in pin 1 la STV8206

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

am notat mai sus,fus schimbat si convertor montat la  pin 1 stv8206 dar fara rezultat, trebuia sa fie ceva usor dar vad ca mai necesita sapaturi...

Inversati intre ele cele doua filtre de pe convertorul ce il montati !!! 5,5 in loc la 6,5 si vedeti nici asa nu merge!!

Link spre comentariu

Repet, convertorul "ton-paralel"(cvasi-parallel) este una si convertorul clasic 6,5-5,5, este alta !!!

La primul intarea se leaga la iesirea tunerului, inainte de FUS si iesirea se leaga la FI-sunet...

Cel "clasic" se leaga intre FI-sunet si masa...

Precizati, ce convertor ati folosit?

Link spre comentariu

Asa este!! ''Parale-ton'' este una(cu integrat,mai complex) si convertorul simplu(un tranzistor,doua filtre,bobina,etc) este altceva!! Deci,cum spune si colegul,ce ati folosit?!?! F85T(paralel ton) este cu integrat smd pe spate iar celalat simplu cu tranzisor.....

Eu la cel simplu(''clasic'') m-am referit cand am spus de inversarea filtrelor!!

Pozele sant sugestive.Pot exista si alte variante constructive!!

post-181368-0-26135000-1419412257_thumb.jpg

post-181368-0-53687600-1419412289_thumb.jpg

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

imi cer scuze, am folosit doar convertor simplu, ton paralel am dar nu l-am folosit

voi continua lucrarea dupa sarbatori, CRACIUN FERICIT tuturor.

Editat de ommu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări