Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tlc. nei

mircea65

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• mircea65

3

• dan cod

1

• laur_12

1

• 2 săptămâni mai târziu...

Da, de fapt m-am gandit si eu la varianta asta, insa din pacate omu avea nevoie de tlc si mi-a spus ce scrie pe capac si eu cred ca am tras concluzia gresita ca e sasiul respectiv I200, mai ales ca p1576y mergeau functiile esentialV+,V-,P+,P-, deci nici asta nu era perfect compatibila. Nu stiu daca pot sa vad ce procesor are, trebuie sa ajung la el sa vad, altfel......

cu stima!

Link spre comentariu

Pilot P1576Y emite ca si P1611,P1608,P550 pe cod ITT/Nokia si merg pe procesoare din familia SAA1293 si alte SAA...  nu are nici o treaba cu PCA-urile. 

Editat de mariancalinescu
Link spre comentariu

eu cred ca am tras concluzia gresita ca e sasiul respectiv I200

greseala  a  facut-o  cine  a  citit  modelul  de  pe  eticheta .  2044  este  echipat  101%  cu  sasiul i200 ,  iar  2014  este  echipat  101%  cu  sasiul  i100 .  cine  a  citit  eticheta  a  confundat  2014  cu  2044  si  de  aici  toata  tarasenia .

mai  mult  ca  sigur  in  tvc-ul  acesta  procesorul  este  un  saa1293-a03 ,  iar  telecomenzile  care  merg  corect  la  el  sint ...

vs068g ,  ir230 gbs ,  p550 ,  p1611 .  de  asemenea , merge  si  originala  cu  care  a  fost  prevazut  din  fabrica  acest  model ...eu  personal , am  pe  stoc  si  originala  OEM , insa  n-am  idee  care  e  denumirea  ei  corecta ,  intrucit  nu  are  nici  un  fel  de  model  scris  pe  nicaieri . 

Link spre comentariu

greseala  a  facut-o  cine  a  citit  modelul  de  pe  eticheta .  2044  este  echipat  101%  cu  sasiul i200 ,  iar  2014  este  echipat  101%  cu  sasiul  i100 .  cine  a  citit  eticheta  a  confundat  2014  cu  2044  si  de  aici  toata  tarasenia .

mai  mult  ca  sigur  in  tvc-ul  acesta  procesorul  este  un  saa1293-a03 ,  iar  telecomenzile  care  merg  corect  la  el  sint ...

vs068g ,  ir230 gbs ,  p550 ,  p1611 .  de  asemenea , merge  si  originala  cu  care  a  fost  prevazut  din  fabrica  acest  model ...eu  personal , am  pe  stoc  si  originala  OEM , insa  n-am  idee  care  e  denumirea  ei  corecta ,  intrucit  nu  are  nici  un  fel  de  model  scris  pe  nicaieri . 

mai merge p1676

Link spre comentariu

daca  e  s-o  luam  pe  aceasta  pista ,  apai  atunci  se  pot  enumera  citeva  zeci  de  telecomenzi  care  MISCA  mai  mult  sau  mai  putin  acest  aparat .  p1676  este  conceputa  pentru  televizoare  seleco  ,  insa  nu  este  100%  echivalenta  cu  cele  din  lista  mea  de  mai  sus ,  ci  doar  partial  .  

ceea  ce  am  postat  eu  la  pozitia 9  este  arhi-suficient . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări