BUGHIU Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Sa vedem ca l-am chemat la mine dar nu a venit .Ca si culori se aprind ff frumos sunt vii nu am vaut in schimb vreo eticheta ceva pe el ca e teapan de praf cred ca singurul loc curat de pe tub este sub acea ventuza de la fit Pai ati deschis topicul cu .....rezistenta din care iesea ''flacari'' si tv NU are imagine( A venit un vecin astazi la mine cu el si nu are imagine ,mia aratat o rezistenta din care a iesit flacari la propriu , aceasta este prinsa de un arc care vine de la traful de linii si celalalt capat este prinsa de o piesa alba mare cred ca triplor....) Acum spuneti ca :(Ca si culori se aprind ff frumos sunt vii )..... Hotarati-va ...pana la urma ....ce si cum.....!!! Link spre comentariu
roty_26 Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 (editat) I l-am dat acasa , acum ramane dupa sarbatori sa vedem ce si cum . Am spus ca atunci cand masor tensiunea pe catozi se aprinde pe rand pe tub cate o culoare in rest e fara imagine Editat Decembrie 24, 2014 de roty_26 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum