Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari placa sunet

Marian

Postări Recomandate

Am pus ochii pe:

http://www.asus.com/Sound_Cards/Xonar_U7/overview/

La specificatii tehnice sta foarte bine din cate vad ( ma surprinde faptul ca asemenea performante se pot obtine de la una pe USB ), e pe USB deci atunci cand o sa fac un upgrade la calculator ( placa de baza si procesor in principal ), placa asta o sa fie perfect ok si atunci, adica o voi putea folosi datorita conexiunii, este asadar un compromis, probabil necesar, pretul e mai mare decat eram eu dispus sa dau dar pana la urma nu cumpar luna viitoare alta, e o investitie pe termen mai lung si astea de obicei merita.

Voi ce spuneti de ea?

este acelasi lucru cu ce v-am recomandat,numai ca aceasta este pe usb.foarte buna/bune la performanta/calitate.

Sarbatori fericite tuturor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

7

• unuldinei

2

• ovy83

2

• core

2

Top autori în acest subiect

Daca te referi la DS, mie mi se pare usor inferioara asteia, atat ta raportul zgomot/semnal cat si la THD care la DS este de cca 3 ori mai mare decat la U7 ( THD-ul ), deci cu atat mai bine, pare a fi ceva intr-adevar performant.

Link spre comentariu

vad ca ai si un port pcie pe placa de baza, il folosesti cu o placa video sau folosest placa video integrata?

pe pci, o placa audio, cu care m-am impacat bine, e sound blaster live de la creative, dar nu cred ca mai gaseti prin magazine, doar sh cu 40/50 ron.

pe pcie, sunt cateva placi bune de unde poti alege, din magazin.

xonar u7, personal am folosit-o vre-o luna doua, culmea pe un sistem asemanator cu al tau, socket 775, windows xp, si s-a defectat la un moment dat, ca nu o mai recunostea sistemul, apare unknown device.

ca sunet e buna, sunet curat, zgomot zero, insa mie mi s-a parut kitch, plastic ieftin peste tot, cu mufe aurite, foarte usoara. Si era o vorba legata cu greutatea la lucruri de calitate. :)

nu am avut ocazia sa o folosesc pe inregistrare.

eu nu cred insa ca ai nevoie de 110db snr pentru aplicatii curente (96db e pentru redare cd), dar depinde in combinatie cu ce alte componente o folosesti.

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru contributie, pana la urma am decis sa fac un upgrade total la PC, placa de baza deja este comandata, Asus H81M-K cu soket 1150 tocmai bun pentru procesoare de la Intel, din review-uri si ceva sfatuiala cu un amic informatician deduc ca este arhisuficient pentru ce am nevoie, urmeaza cand o sa mai strang niste bani un procesor Intel undeva pe la 3-4Mhz ( adica iarasi arhisuficient ) si probabil 4g RAM, placa de sunet va fi Xonar U7, probabil o sa treaca ceva timp pana am bani pentru toate dar nu mai conteaza, e o investitie pentru cel putin 3-4 ani, adica merita.

Link spre comentariu

legat de placi de sunet onboard, daca tot vrei sa-ti schimbi placa de baza,

exista anumite placi de baza care au sunet onboard destul de ingrijit implementate, cum sunt placile de la gigabyte, de ex, GA-H81.AMP-UP are placa sunet onboard cu 110 db SNR. Au parte anologica separata de digital si surse de tensiune separate, chiar si opamp pe socluri si care pot fi schimbati :)

Editat de core
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări