ovy83 Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Am pus ochii pe: http://www.asus.com/Sound_Cards/Xonar_U7/overview/ La specificatii tehnice sta foarte bine din cate vad ( ma surprinde faptul ca asemenea performante se pot obtine de la una pe USB ), e pe USB deci atunci cand o sa fac un upgrade la calculator ( placa de baza si procesor in principal ), placa asta o sa fie perfect ok si atunci, adica o voi putea folosi datorita conexiunii, este asadar un compromis, probabil necesar, pretul e mai mare decat eram eu dispus sa dau dar pana la urma nu cumpar luna viitoare alta, e o investitie pe termen mai lung si astea de obicei merita. Voi ce spuneti de ea? este acelasi lucru cu ce v-am recomandat,numai ca aceasta este pe usb.foarte buna/bune la performanta/calitate. Sarbatori fericite tuturor! Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Daca te referi la DS, mie mi se pare usor inferioara asteia, atat ta raportul zgomot/semnal cat si la THD care la DS este de cca 3 ori mai mare decat la U7 ( THD-ul ), deci cu atat mai bine, pare a fi ceva intr-adevar performant. Link spre comentariu
core Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 vad ca ai si un port pcie pe placa de baza, il folosesti cu o placa video sau folosest placa video integrata? pe pci, o placa audio, cu care m-am impacat bine, e sound blaster live de la creative, dar nu cred ca mai gaseti prin magazine, doar sh cu 40/50 ron. pe pcie, sunt cateva placi bune de unde poti alege, din magazin. xonar u7, personal am folosit-o vre-o luna doua, culmea pe un sistem asemanator cu al tau, socket 775, windows xp, si s-a defectat la un moment dat, ca nu o mai recunostea sistemul, apare unknown device. ca sunet e buna, sunet curat, zgomot zero, insa mie mi s-a parut kitch, plastic ieftin peste tot, cu mufe aurite, foarte usoara. Si era o vorba legata cu greutatea la lucruri de calitate. nu am avut ocazia sa o folosesc pe inregistrare. eu nu cred insa ca ai nevoie de 110db snr pentru aplicatii curente (96db e pentru redare cd), dar depinde in combinatie cu ce alte componente o folosesti. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Multumesc tuturor pentru contributie, pana la urma am decis sa fac un upgrade total la PC, placa de baza deja este comandata, Asus H81M-K cu soket 1150 tocmai bun pentru procesoare de la Intel, din review-uri si ceva sfatuiala cu un amic informatician deduc ca este arhisuficient pentru ce am nevoie, urmeaza cand o sa mai strang niste bani un procesor Intel undeva pe la 3-4Mhz ( adica iarasi arhisuficient ) si probabil 4g RAM, placa de sunet va fi Xonar U7, probabil o sa treaca ceva timp pana am bani pentru toate dar nu mai conteaza, e o investitie pentru cel putin 3-4 ani, adica merita. Link spre comentariu
core Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 (editat) legat de placi de sunet onboard, daca tot vrei sa-ti schimbi placa de baza, exista anumite placi de baza care au sunet onboard destul de ingrijit implementate, cum sunt placile de la gigabyte, de ex, GA-H81.AMP-UP are placa sunet onboard cu 110 db SNR. Au parte anologica separata de digital si surse de tensiune separate, chiar si opamp pe socluri si care pot fi schimbati Editat Decembrie 29, 2014 de core Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum