Eugen Chirila Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Eu cam terminai cu provocarea, am proiectat cablajul. Cam asa arata: FELICITARI! Arata superb de frumos, dar cablajul, cand il vedem?. Sunt curios cate sarituri ai facut. Felicitari si pentru dimensiune placii, a mea este cu 3 cm mai mare,are 170/40, poate si din cauza traseelor foarte groase pe care le-am folosit. Astept cu nerabdare sa il vad. Stima. Editat Ianuarie 2, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 FELICITARI! Arata superb de frumos, dar cablajul, cand il vedem?. Sunt curios cate sarituri ai facut. Astept cu nerabdare sa il vad. Stima. Sariturile se "vad", cele cu potocaliu, in total 3, notate J1, J2, J3 Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Da' cablaju', cablaju' nu se prea "vedi" cam "diloc". Cand ne incanti retina? Astept in continuare cu aceeasi nerabdare. Editat Ianuarie 2, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
bebelik Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 @Eugen Chirila: Nu am urmarit toate posturile, dar daca nu ai facut inca cablajul la wu-metru, el se putea downloada in format rar->pdf de la autorul articolului la link-ul pus de un coleg mai sus. http://diyfan.blogspot.ro/2014/06/led-vu-meter-with-lm3916.html Aici este cablajul in oglinda: image upload Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Da, asa este, dar pentru mine nu este bun, pentru ca este pentru SMD-uri, eu nu lucrez cu SMD-uri, de aceea eu l-am proiectat pentru TH-uri (componenete normale standard), plus ca intentionam sa modific partea de redresare-detectie a semnalului cea cu TL072, pentru a elimina alimentarea diferentiala. La momentul cand am descoperit aceasta schema, nu aveam un soft de proiectare care sa imi permita pozitionarea ledurilor (componentelor) sub anumite unghiuri de inclinatie, de aceea si de la aceasta am deschis acest topic. Si ce este mai frumos si mai placut, decat sa iti proiectezi singur circuitul imprimat? 20mb image hosting Editat Ianuarie 3, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Am incercat in Eagle, dar inca nu ii stiu toate comenzile, este foarte stufos. Am vazut pe YouTube zeci de tutoriale, dar in nici unul nu arata ceea ce vreau eu, adica cum sa pozitionezi anumite componente sub anumite unghiuri. Daca stii, spune-mi si mie cum se face, dau o tarie ca tot e iarna si frig. se poate specifica un anume unghi si in eagle - click dreapta pe componenta - properties - angle si e gata Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Daca numeri cate foi are placinta, te plictisesti de nu o mai mananci, asa si cu Eagle. Sa ma ierti, dar Eagle este mult prea stufos si neprietenos fata de Sprint Layout, care face aceleasi lucruri ca si Eagle. Am si Eagle instalat in PC, dar am imbatranit invatand sa lucrez cu el, e ca si cum te-ai scarpina la urechea dreapta cu mana stanga, de aceea am trecut la Sprint multumita lui GeoMar, pe care l-am descifrat doar in cateva zile. Oricum, iti multumesc pentru indicatie. Stima. Link spre comentariu
Vizitator marius nelu vucu Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 as ruga si eu sam trimta si mie pdf la acest vumetru cu lm3916 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 il vreau si eu.ms Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Iunie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2015 (editat) Cu aceasta ocazie, poate imi spune si mie cineva cum se poate pune o arhiva RAR in topic, eu am tot incercat si imi tot apare acest mesaj, si nu inteleg de ce, pentru ca arhivele sunt mai mici de 500KB. Am incercat sa pun PDFuri, si tot asa patesc. Editat Iunie 21, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Iunie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2015 VU LM 3916 STEREO cu alim.pdfVU LM 3916 STEREO cu alim silk.pdfVU LM 3916 STEREO fara alim.pdfVU LM 3916 STEREO fara alim silk.pdf De data asta vad ca a mers. O mica observatie asupra cablajelor. Pentru economie de spatiu pe panoul frontal pe care vor fi montate aceste VUmetre, am proiectat cablajele in varianta sandwich, fetele placate (cu circuite) vor fi fata in fata. Spor la treaba. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 le-ati realizat practic? cum se comporta? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 care este marimea cablajului? Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 (editat) 128 x40 mm Editat Iulie 26, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum