Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce soft se poate realiza acest cablaj?

Eugen Chirila

Postări Recomandate

Eu cam terminai cu provocarea, am proiectat cablajul. :limb:

Cam asa arata:

Posted Image

FELICITARI!

Arata superb de frumos, dar cablajul, cand il vedem?. Sunt curios cate sarituri ai facut.

Felicitari si pentru dimensiune placii, a mea este cu 3 cm mai mare,are 170/40, poate si din cauza traseelor foarte groase pe care le-am folosit.

Astept cu nerabdare sa il vad.

Stima.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

FELICITARI!

Arata superb de frumos, dar cablajul, cand il vedem?. Sunt curios cate sarituri ai facut.

Astept cu nerabdare sa il vad.

Stima.

Sariturile se "vad", cele cu potocaliu, in total 3, notate J1, J2, J3

Link spre comentariu

Da' cablaju', cablaju' nu se prea "vedi" cam "diloc".

Cand ne incanti retina?

Astept in continuare cu aceeasi nerabdare.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

Da, asa este, dar pentru mine nu este bun, pentru ca este pentru SMD-uri, eu nu lucrez cu SMD-uri, de aceea eu l-am proiectat pentru TH-uri (componenete normale standard), plus ca intentionam sa modific partea de redresare-detectie a semnalului cea cu TL072, pentru a elimina alimentarea diferentiala.

La momentul cand am descoperit aceasta schema, nu aveam un soft de proiectare care sa imi permita pozitionarea ledurilor (componentelor) sub anumite unghiuri de inclinatie, de aceea si de la aceasta am deschis acest topic.

Si ce este mai frumos si mai placut, decat sa iti proiectezi singur circuitul imprimat?

Posted Image
20mb image hosting

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am incercat in Eagle, dar inca nu ii stiu toate comenzile, este foarte stufos.

Am vazut pe YouTube zeci de tutoriale, dar in nici unul nu arata ceea ce vreau eu, adica cum sa pozitionezi anumite componente sub anumite unghiuri.

Daca stii, spune-mi si mie cum se face, dau o tarie ca tot e iarna si frig.

se poate specifica un anume unghi si in eagle - click dreapta pe componenta - properties - angle si e gata

Link spre comentariu

Daca numeri cate foi are placinta, te plictisesti de nu o mai mananci, asa si cu Eagle. Sa ma ierti, dar Eagle este mult prea stufos si neprietenos :tv  fata de Sprint Layout, :sparge: care face aceleasi lucruri ca si Eagle.

Am si Eagle instalat in PC, dar am imbatranit invatand sa lucrez cu el, e ca si cum te-ai scarpina la urechea dreapta cu mana stanga, de aceea am trecut la Sprint multumita lui GeoMar, pe care l-am descifrat doar in cateva zile.

Oricum, iti multumesc pentru indicatie.

Stima.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

post-238516-0-83538700-1434893642_thumb.gifpost-238516-0-41178500-1434893647_thumb.gif

Cu aceasta ocazie, poate imi spune si mie cineva cum se poate pune o arhiva RAR in topic, eu am tot incercat si imi tot apare acest mesaj, si nu inteleg de ce, pentru ca arhivele sunt mai mici de 500KB.

Am incercat sa pun PDFuri, si tot asa patesc.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

VU LM 3916 STEREO cu alim.pdfVU LM 3916 STEREO cu alim silk.pdfVU LM 3916 STEREO fara alim.pdfVU LM 3916 STEREO fara alim silk.pdf

De data asta vad ca a mers.

O mica observatie asupra cablajelor.

Pentru economie de spatiu pe panoul frontal pe care vor fi montate aceste VUmetre, am proiectat cablajele in varianta sandwich, fetele placate (cu circuite) vor fi fata in fata.

Spor la treaba.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări