Eugen Chirila Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Cu ce soft se poate realiza cablajul din imagine? Ma refer in mod deosebit la dispunerea sirurilor de leduri sub anumite unghiuri de inclinatie. Va multumesc anticipat pentru indrumare. Editat Decembrie 22, 2014 de Eugen Chirila Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Poti folosi Sprint Layout Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Merci @nico. Esti absolut sigur ca se pot pozitiona componente in diagonala, nu numai vertical sau orizontal? Eu la asta faceam referire in mod expres. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Se poate folosi EagleCad cum pare sa fie facut cel din imagine , e permis orice unghi de inclinare dar daca n-ai mai folosit programul dureaza pana inveti cum se foloseste Editat Decembrie 22, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Am incercat in Eagle, dar inca nu ii stiu toate comenzile, este foarte stufos. Am vazut pe YouTube zeci de tutoriale, dar in nici unul nu arata ceea ce vreau eu, adica cum sa pozitionezi anumite componente sub anumite unghiuri. Daca stii, spune-mi si mie cum se face, dau o tarie ca tot e iarna si frig. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Se selecteaza "Rotate" din meniul din stanga , apoi dai click stanga pe piesa ce vrei sa o rotesti si tinand incontinuu apasat butonul misti mausul ca si cum ai roti . Deci ideea e sa nu-i dai drumul la butonul stanga ca atunci ti-l roteste cu 90 grade cum probabil stii Editat Decembrie 22, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Nu-i mai sigur cu Info si apoi scrii tu ce unghi vrei in campul Angle? Mai sigur si consistent ca sa ai mereu acelasi unghi.http://dangerousprototypes.com/docs/images/thumb/0/0e/Symbol_pins_naming.png/270px-Symbol_pins_naming.png Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Merci @nico. Esti absolut sigur ca se pot pozitiona componente in diagonala, nu numai vertical sau orizontal? Eu la asta faceam referire in mod expres. Da, se pot pozitiona componentele la diferite unghiuri. Odata selectate componentele ce urmeaza a fi pozitionate circular, se selecteaza din bara "Functions"-->"Tile/Arrange circular"-->"Circular arrangement". Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Decembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Multumesc, o sa incerc. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 (editat) Nu-i mai sigur cu Info si apoi scrii tu ce unghi vrei in campul Angle? Mai sigur si consistent ca sa ai mereu acelasi unghi.http://dangerousprototypes.com/docs/images/thumb/0/0e/Symbol_pins_naming.png/270px-Symbol_pins_naming.png Da , daca vrei un anumit unghi pe care-l stii exact sa zicem 22,15 grade e mai bine asa Dar altfel dupa ochi daca ai grid ( nu pe finest ) nu se roteste cu mausul chiar oricum piesa , adica poti fara probleme sa respecti o simetrie si unghiul mai ales daca sunt identice piesele Iar oricum cand ai multe piese identice cu acelasi unghi o rotesti numai pe prima , apoi prin copiere le asezi pe urmatoarele ( evident unghiul se pastreaza ) Editat Decembrie 23, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 (editat) Cu Sprint Layout se rezolva cu siguranta pozitionarea pieselor. Uite aici cateva unghiuri de pozitionarea a pieselor. Cred ca se poate seta si un anumit unghi, nu am incercat, dar cred ca da. L.E. Se poate seta un anumit unghi dorit, am testat. Editat Decembrie 24, 2014 de GeoMar Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Craciun Fericit!Am testat si eu programul Sprint Layout, este extrem de intuitiv fata de Eagle sau altele, si marturisesc,nici eu nu am stiut ca ofera posibilitatea setarii pozitiei componentelor, credeam ca este "default" la 45 grade.GeoMar, multumiri din partea tuturor!!!!!!! Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Decembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Va multumesc tuturor pentru sfaturi si va urez Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 O alta varianta de realizare.take a screenshot Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 ... Ma refer in mod deosebit la dispunerea sirurilor de leduri sub anumite unghiuri de inclinatie. .... Cam asa trebuie sa arate sirurile de LED-uri dispuse la anumite unghiuri in Sprint Layout. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum