Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo invertor monitor philips

george2014

Postări Recomandate

buna ziua tuturor !

am nevoie de un trafo invertor cod IT-E-19NB4004A (Monitor Philips 170s6)
are sec.intrerupt si nu se poate recupera.Perechea lui este 19NB4005A si are
in sec.=512ohm.Stie cineva ce rezistenta are 19NB4004A si daca se poate inlocui cu un
alt trafo din comert cu aceasi rezistenta in secundar.

cu multumiri
       George
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• george2014

4

• BUGHIU

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

,.....alt tip de trafo,,,cu conditia sa stiu ce rezistenta are secundarul.Perechea lui (19NB4005a)are 512ohm.

Poate cineva sa-mi spuna valoarea rez.din secundar la acest trafo(IT-E-19NB4004A)Codul este vizibil pe o

latura a transformatorului.Placa are codul EADP-43AF Delta si monitorul este 170S6(190S6)Philips.

Mai sus am postat si o adresa pe google cu poza lui.

Link spre comentariu

Pai rezistenta ati spus-o dvs: 500 si ceva de ohmi si o masurati la un eventual trafo din ...recuperari!! De regula trafo de genul sant construite in functie de ....tuburile folosite(lungime,diametru,etc) ,implicit diagonala monitorului!!!

Link spre comentariu

Pai rezistenta ati spus-o dvs: 500 si ceva de ohmi si o masurati la un eventual trafo din ...recuperari!! De regula trafo de genul sant construite in functie de ....tuburile folosite(lungime,diametru,etc) ,implicit diagonala monitorului!!!

,...am pus alt trafo din recuperari cu rez.din sec.=510ohmi si nu merge.Probabil cel defect nu are aceasi rezistenta cu cel bun(perechea)

de aceia am intrebat daca cunoaste cineva ce rezistenta are cel defect.De altfel si codurile sant diferite unul este 4004 iar celalalt este 4005

(vezi schema 170s6 Delta)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări