Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe philips 484

Vizitator George Daniel

Postări Recomandate

Vizitator George Daniel

Salut, am intrat in posesia a 2 boxe philips 484 de 100w 8 ohm (cred) :d si as dorii sa stiu cum ar fi mai convenabil sa cumpar o statie de amplificare post-240449-0-11436800-1419255564_thumb.jpg

- Amplificator Karaoke
- Producator: LTC
- Model: MFA-1200
- Puetere maxima: 2x100W
- Impedanta: 8-16 ohm
- 2 intrari de microfon
- Control: Bass, Treble, Master
- Alimentare: 220V

sau sa cumpar 2 filtre cu 3 cai Sal HV 316A post-240449-0-33854000-1419255865.jpg

• [*]putere maximă: 100 W [*]  frecvenţa de încrucişare: 900 Hz/4.000 Hz [*]  gradient de tăiere: 12 dB/octavă [*] impedanta 8 ohm

si un 

Amplificator stereo audio PA 100 2x100WATT post-240449-0-53504400-1419255577.jpg

Tensiune de alimentare 18-26V AC si diferentiala

Sensibilitate la intrare 1V mentionez k in interiorul boxelor sunt pur si simplu conectate intre ele 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• fritz_vali

2

• dj_bryz

2

• costyndj

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Probabil pozele sunt doar fictive!! Daca nu, e nasol. Cauta o statie de amplificare   de la niste firme de renume.Exemplu: marantz, onkyo, sony. Cel mai bine asteapta mai multe recomandari ca probabil gusturile difera.

Pentru ce doresti sa folosesti sistemul(boxele+ viitorul  amplificator), pentru casa si mai rar "petreceri" sau sunteti stilul de persoana care petrece des(adica volumul mai mereu aproape de maxim)? :) 

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

Acum depinde si de ce bani detii, in nici un caz nu as recomanda amplificatorul de karaoke care cred ca e o balarie, am mai desfacut eu unul de curiozitate la un prieten si in mijloc avea o bucata de beton.....sa pice bine la....... kg  :rade:(bineinteles finali avea tda2003)

Editat de costyndj
Link spre comentariu
Vizitator George Daniel

Probabil pozele sunt doar fictive!! Daca nu, e nasol. Cauta o statie de amplificare   de la niste firme de renume.Exemplu: marantz, onkyo, sony. Cel mai bine asteapta mai multe recomandari ca probabil gusturile difera.

Pentru ce doresti sa folosesti sistemul(boxele+ viitorul  amplificator), pentru casa si mai rar "petreceri" sau sunteti stilul de persoana care petrece des(adica volumul mai mereu aproape de maxim)? :)

Sistemul pentru casa si cred pentru ceva iesiri cu cortu si ceva petreceri da mai rar 

Si bugetul ar fi undeva sub 3 mil plus minus, si ar fi bun sa pun filtru ala in boxe sau sa le las asa ?

Link spre comentariu

Boxele daca nu au fost umblate in ele cu siguranta au fitre, deci nu are sens sa modifici filtrele existente. Mai asteapta niste pareri cu amplificatoare pe care alti leau ascultat altii , dar cauta amplificatoare pe tranzistoare de 2 ori 50 W (pe 8 ohmi)MAXIM.

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu
Vizitator George Daniel

Am desfacut boxele si nu au nici un filtru nimic sunt doar legate intre ele. Ar fi indicat sa instalez filtrul ce e in primul post ? si inca ceva am un picap as putea sal folosesc ca amplificator ? picapul este music sound unul portocaliu este asemanator cu acesta Posted Image

Link spre comentariu

Filtrele sunt obligatorii altfel difuzoarele de inalte se vor arde rapid urmate de cele de medii. Ar trebui cautate informatii despre filtrele originale si reproduse, cele universale nu sunt prea stralucite.

Nu ati specificat bugetul pentru amplificare. Se gasesc amplificatoare sh cu performante mult peste chinezariile actuale.

Link spre comentariu

Atenţie că boxele au 50W normal, 100W e maximul suportat o perioadă scurtă.

Mă mir că nu au filtre în interior, nu are fiecare dif cîte o bobină şi un cond lipite la borne? De obicei la diful de înalte Philips lipea bobina direct pe magnet.

.............

Nu vinzi difurile de înalte? 

Link spre comentariu

PA 100 am avut si eu si suna destul de ok pentru banii aia. Deci...nu trebuie alimentat la mai mult de 2x28vca pentru ca sare puntea in sus (dubios) ...si posibil sa provoci mai mult damage ...eu am avut norocul sa ard doar puntea cu 2x30...iar dupa ce am pus alta a functionat perfect la 2x28. Si a cantat mult si bine cu alt radiator in nici un caz cu cel original...pana cand am facut scurt la iesire si POC!! adio un canal. Concluzia: mare mare grija ca nu este asigurat in nici un fel....iar ca sunet este destul de ok la pretul ala care la mine a fost 48ron cu transport inclus...acum cativa ani.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări