Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Refacere Boxe Inchise

adi37male

Postări Recomandate

SPUNE-MI CE SCRIE PE ELE!!!

Bai baieti, eu chiar vorbesc chineza?

Nu vad la bass, este GDN/20/60/?   cred ca-i 20/60/11

Posted Image

si media GDM 10/60/4 

Posted Image

Basii sunt 29 euro bucata si media e 19 euro bucata... nu vreau sa pun link aici, dar, daca imi spui ce scrie pe spate, iti dau direct link in MP, de unde poti cumpara................................

Mai pe scurt, 600-700 lei, cu filtre puse la punct, fonoabsorbant, etc. Arunca-le... cu banii astia poti mai mult, vintage, sh... si asta e doar parerea mea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi37male

14

• dj_bryz

5

• bmwh548

4

• jvl_77

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De ce nu acelasi model cum a spus si colegul mai sus? 

Pentru cei cunoscatori , va cred pe cuvant ,ca stiti f bine ce marca de difuzoare este de calitate, dar spuneti-mi odata pt numele lui Dzeu si nu va mia da-ti mari aici! Ce difuri sa pun pe aceste boxe ?!

Link spre comentariu

Cu bobina din cupru. 

Ati fost intrebat de "n" ori ce scrie pe ele (pentru ca din poze nu se intelege) si la fiecare intrebare ati postat acelasi lucru, adica o alta intrebare. Furnizati datele problemei pana la capat daca doriti o solutie.

Link spre comentariu

Puneti-le filtre cum trebuie!  Vad doar niste condensatori ...ordinul unu...

Imaginile 1,2 sunt dibeisi ,au spl cam mic, chiar daca au "specificatii cum trebuie". 

Joasele din poze(2_dibeisi c8004) au Qts 1,27 si suna cu varf pe joase , trebuie taiat jos ca sa nu sune infundat in acea incinta... am avut de-a face cu el ...

Haba nu am cum  sa schimb aceste filtre . Ai rabdare sa-mi explici ?

Cu bobina din cupru. 

Ati fost intrebat de "n" ori ce scrie pe ele (pentru ca din poze nu se intelege) si la fiecare intrebare ati postat acelasi lucru, adica o alta intrebare. Furnizati datele problemei pana la capat daca doriti o solutie.

Imi cer scuze , ca nu stiu ce scrie pe   ele !!!!!!!!!! Sunt prea vechi sa se mai vada ! Si cu acest raspuns , cred ca ma lasi cu ochi-n Soare de "n" ori , asa-i ?

Editat de adi37male
Link spre comentariu

Seara buna,difurile de bass se repara(inlocuit suspensie) si la medii la fel,puse filtre pe original,se gasesc pe OLX la 80 lei,maxim 80 lei suspensiile medii si bass cu montaj,iar la difurile de medii nu trebuie cutii separatoare,sunt difuri inchise pe spate.Daca conurile de hartie sunt uzate se inlocuiesc cu tot cu suspensie,ies super.Capitonate si merg super bine.Spor la treaba. 

Am uitat sa specific conurile de bas cu suspensie 55lei iar medii 25lei

http://olx.ro/oferta/filtre-boxe-unitra-90w-ID2gWJ1.html#535baa841f

Link pentru filtre

Ti se pare ok tie sa ai in boxe filtrele alea din linkul olx???

Cum poti avea ordin 2 pe medii si ordin 1 pe inalte?

Hai ca pe inalte mai merge(dar nu)... dar la medii e batut in cuie sa fie macar de ordin 3 (HP si LP).

Omul vrea sa dea bani putini pe difuzoare ieftine.

Joasele acelea gdn/20/40/10 se gasesc cu suspensii schimbate la un pret destul de bun....nu inteleg de ce trebuie bagat un difuzor de plastic dibeisi.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Ti se pare ok tie sa ai in boxe filtrele alea din linkul olx???

Cum poti avea fratele meu ordin 2 pe medii si ordin 1 pe inalte?

Hai ca pe inalte mai merge(dar nu)... dar la medii e batut in cuie sa fie de ordin 3 (HP si LP).

Omul vrea sa dea bani putini pe difuzoare ieftine.

Joasele acelea gdn/20/40/10 sua ce or fi ele se gasesc cu suspensii schimbate la un pret destul de bun....nu inteleg de ce trebuie bagat un difuzor de plastic dibeisi.

NU a spus nimeni ca e musai sa pun un DIBEISi , daca tot aveti oroare de acest tip de difuzoare ! Daca stiam ca dezlantui atata polemica pe seama acestor difuzoare , nici nu mai deschideam acest topic ! Oameni buni !  Lasa-ti talentele la o parte ! Va rog !

si da-ti-mi un sfat ! ce difuri sa pun pe aceste amarate de boxe ????????????

Editat de adi37male
Link spre comentariu

Eu am schimbat garniturile difuzoarelor din linkul asta  http://olx.ro/oferta/difuzoare-gdn-50w-ID1YiZb.html#ad60cf1d53 ...si le-am pus foarte bine! Ulterior le-am vandut mai departe ..dar din ce vad in poza au ajuns cam rau ..si conul este indoit daca nu ma inseala privirea....asa ca nu te sfatuiesc in nici un fel si nici nu fac afacere ca nu sunt ale mele....dar totusi grija mare. Eu am vrut sa arat doar ca se gasesc difuzoarele tale daca le cauti...si nu neaparat noi

Vorbeste frumos si nu mai scrie "ingrosat" ca nu sperii pe nimeni sa iti spuna tie mai repede. Ar trebuii sa te ajute sfaturile astea legate de difuzoarele dibeisi.

Candva am fost si eu cocos si am ramas cu 3 raspunsuri intr-un topic. Si te rog..daca ai dat citeaza la mesajul meu nu mai vorbi la plural.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Eu am schimbat garniturile difuzoarelor din linkul asta  http://olx.ro/oferta/difuzoare-gdn-50w-ID1YiZb.html#ad60cf1d53 ...si le-am pus foarte bine! Ulterior le-am vandut mai departe ..dar din ce vad in poza au ajuns cam rau ..si conul este indoit daca nu ma inseala privirea....asa ca nu te sfatuiesc in nici un fel si nici nu fac afacere ca nu sunt ale mele....dar totusi grija mare. Eu am vrut sa arat doar ca se gasesc difuzoarele tale daca le cauti...si nu neaparat noi

Vorbeste frumos si nu mai scrie "ingrosat" ca nu sperii pe nimeni sa iti spuna tie mai repede. Ar trebuii sa te ajute sfaturile astea legate de difuzoarele dibeisi.

Candva am fost si eu cocos si am ramas cu 3 raspunsuri intr-un topic. Si te rog..daca ai dat citeaza la mesajul meu nu mai vorbi la plural.

DJ , multumesc pt raspuns , atu ai spus singur ce fel de om esti

Link spre comentariu

Lasa-ti talentele la o parte ! Va rog !

si da-ti-mi un sfat ! ce difuri sa pun pe aceste amarate de boxe ????????????

:nerv

Ca experiment stiintific, iti raspund a 7-a oara. Am o curiozitate morbida, vreau sa vad cat de departe o sa ajungi...

Inca odata; TONSIL GDN/20/60/11

Posted Image

TONSIL GDM 10/60/4

Posted Image

Ce nu este clar?

Link spre comentariu

Daca nu sunt arse ar merita sa le duci la cineva sa le puna acele suspensii cred ca e  cea mai ieftina varianta. Stiu ca era cineva care se ocupa de bobinari si reparat difuzoare aici pe forum.

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

Nu ma ofensez, doar ca nu inteleg, iti explic de un topic ca poti schimba difuzoarele tale cu cele originale, pentru 100 euro, de pe .ro-ul Tonsil. Atat. Daca nu ai bani, sau vrei pur si simplu altceva, spune asa...

Daca nu sunt arse ar merita sa le duci la cineva sa le puna acele suspensii cred ca e  cea mai ieftina varianta.

Sau asa...

Link spre comentariu

:nerv

Ca experiment stiintific, iti raspund a 7-a oara. Am o curiozitate morbida, vreau sa vad cat de departe o sa ajungi...

Inca odata; TONSIL GDN/20/60/11

Posted Image

TONSIL GDM 10/60/4

Posted Image

Ce nu este clar?

Nomikos , acum daca mi-ai raspuns de 7 ori , mai poti sa ma ajuti sa -mi spui de unde sa le iau ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări