Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv HIUNDAY MODEL:HRH2166S

ionutz1985

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1985

7

• mely17

4

• dan cod

4

• BUGHIU

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ati verificat c458 si c457? verificati lipiturile si condensatorii de poliester cei mari! din potentiometrele din traf daca mariti sau micsorati  nu se modifica nimic, focus screen?

Editat de jonny_ryc
Link spre comentariu

a fost cumva traznit? daca mai aveti un integrat vertical mai schimbatil ,poate fi defect si cel schimbat!dar cred ca tot din filtraje e vb!

Editat de jonny_ryc
Link spre comentariu

sa va mai spun o chestie daca alimentez bobina de deflexie cu o tensiune artificiala , si scot baliajul vertical pentru o proba sa vad daca e cu adevarat integratu BV ?

Dvs realizati ce afirmatie faceti?!?!?  Cum puteti sa va ganditi la asa ceva?!?! 

Studiati aici :   https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q= ... 1339,d.d24  si cred ca ar trebui mai mult nu doar aici..... :nerv

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Buna ziua. Ca sa nu deschid alt topic continui aici. Tv hyundai sasiu PH03 a venit cu lipsa imagine. Am avut cateva piese defect pe est/vest. Dupa inlocuire merge bine tv-ul 5-10 minute pe urma sare pe euro av singur. Am scos si panoul de comanda dar tot la fel face. De unde poate proveni defectul? 

Link spre comentariu

...ar fi culmea sa ..emita telecomanda semnal de AV.....Nu cred...dar

Lipsa imagini a fost cauzata de un defect in E/W?!?! Sigur? Eventual imagine cu rastru deformat...dar lipsa imagine...?!?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări