Raresh Alexa Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Buna seara ! Am cumparat si eu 2 boxe Sony SS-J30 si nu le stiu puterea si as vrea sa fac un amplificator audio stereo pentru ele ! Ma poate ajuta cineva ? Va rog frumos ! Link spre comentariu
costyndj Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Mai multe detalii, detii ceva sau ai gasit potcoava si acum astepti sa creasca calul! Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Pe spate scrie ceva? La repezeala Gogu spune 70W (fara sa specifice daca RMS/muzicali...) si 6ohmi. Incearca sa vezi daca poti da jos mastile fara sa le strici, demonteaza difuzoarele si vezi ce scrie pe ele. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Pe difurile din boxele de combină Sony nu scrie decît un cod din care se poate ghici unde au fost produse (China sau Vietnam). Trebuie măsurate ptr aflarea impedanţei reale. Eu nu aş crede reclama cu 70W. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum