Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

G1250

andreius

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreius

11

• radue

4

• Kenwood_DJ

4

• ice_shadow

2

Top autori în acest subiect

Pe el scrie 100w si vorbim de 2-300w si se cam incinde.Ce mi se pare interesant ca se aude mai bine cand dai treble 75% din setarile placii de sunet(un amarat de live! 4.1),ca egalizator nu am la statie,decat bass boost.Nici nu mai ai nevoie de tweeter :weedman: .

Link spre comentariu

Dar totusi sunt mult mai bune decat cele din winamp.Care are un M-Audio Revolution 5.1 de vanzare?Ca m-am saturat de Creative,buna la jocuri si filme,dar slabuta la muzica.Am cautat pe net vreo 5 drivere pana am gasit unul care sa se auda cat de cat hi-fi.Pt cei interesati este varianta din 18/03/2002 dar sa dati gainul la max ca ia foarte mult din medii.

Link spre comentariu

daca e vb de creative live5.1 in el aveai si egalizator parametric.Din pacate nu e pus chiar la vedere. La fel si pe audigy 2, poate e si pe 1, dar nu am avut ocazia sa vad.N-am stat sa-l masora daca merge cum trebuie, dar oricum e peste banalele setari treble si bass.

Link spre comentariu

La faza cu este ascuns bine ai mare dreptate. Eu, nu prea am sapat prin alea ale ei, daor o data, acum mult timp m-am uitat prin toate "utilitarele" pe care le avea si era ceva de genul...dar atunci habar nu aveam ce e si...intelegeti voi...acum bine ca s-a dus...La faza cu gainul nu stiu ce sa zic, dar sunt destul de sigur ca intri in distorsiuni, si nu din placa, ci datorita placii pt ca are tensiunea de iesire destul de mare, comaprabil cam de cateva ori mai mare decat o au majoritatea amplificatoarelor pe intrare...mediile scoase in fata ep toate piesele inseamna ca fie ai din egalizator un boost in zona de 4-6 kHz, fie o dai in distorsiuni, nu de alta dar sunt si peise unde mediile nu ies mai deloc in fata.Eu nici nu mai folosesc winamp, m-am saturat de el...acum ma joc cu foobar2000, si mai mult de +3 dB nu dau niciodata, si dau numai pe piesele unde stiu ca pot sa dau fara probleme fara sa trec de 0 dB...Acum va rog sa terminam cu offtopicul.

Link spre comentariu

Nu cred ca amp scoate distorsiuni doar la 1/3gain si 10db bass boost. Eu cred ca diful depaseste Xmax-ul cu mult si se apropie de Xmech.Dupa ochi se misca cam 1cm in afara si atunci scoate distorsiuni.Statia e cu 3 perechi finali tip33-34 pe canal,deci cam 135W-150W RMS.

Link spre comentariu

La filtru ce rezistente sunt recomandate?Folosesc ceramice de 5w dar parca ii iau din claritate.Avantajul lor e ca se ard mai greu.Si acum bass-boostul il tin la 0db si tot scoate distorsiuni pe la 80w.S-ar putea sa fie si de la driverele de la placa de sunet.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări