claudiu1990 Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Buna ziua am un transformator de 12v / 400mA si vreau sa il montez la un sistem de sunet la care sa dus alimentarea. Ideea este ca acel sistem are nevoie cam de 1A sa functioneze corespunzator cu subwoofer cu tot. Cum si cu ce as putea sa maresc intensitatea curentului? Va multumesc Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Buna ziua. Nu poti sa maresti intensitatea curentului. Cel mai bine ar fi sa cumperi un transformator care sa debiteze cel putin 1A (recomandat ar fi mai mult de 1A). Editat Decembrie 21, 2014 de Mishu_17 1 Link spre comentariu
MaesTTro Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Wikipedia.ro -> Transformatorul electric ... După cum înţeleg, acel dispozitiv trebuie alimentat cu 12V 1A AC. Îmi pare interesant şi mie ,dacă transformatorul tău are vreo 5W, cum vei alimenta un dispozitiv care consuma 12W ? Este acelaşi lucru ca şi cum aş înlocui un cal care trage un car la deal, cu tine. Buna ziua. Din cate stiu eu, nu poti sa maresti intensitatea curentului. Cel mai bine ar fi sa cumperi un transformator care sa debiteze cel putin 1A (recomandat ar fi mai mult de 1A). Nu din cîte ştiţi,dar aşa şi este . Înainte de a crea o temă pe forum de acest gen,ar trebui ca colegii să se mai informeze cu noţiuni generale din fizică. În cazul în care puterea transformatorului este prea mică, va ieşi fum şi va mirosi foarte frumos... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 De ce am impresia că iar e o confuzie între transformator şi alimentator? Poate findcă se bagă în priză ambele? Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 De ce unii vor sa umple cu apa o stuicla de doi litri, dar nu au la indemina decit o sticla cu apa de o juma de litru ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum