Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor CRT TWDZ TW-1482, 37 CM

Vizitator petru

Postări Recomandate

Va rog sa ma ajutati pentru dezactivarea controlului parental (Child Lock) intrucat nu am telecomanda la acest televizor si nu stiu cu ce model de televizor s-ar asemana pentru a-i putea scrie o memorie si nici nu gasesc codul pentru telecomanda universala.

Multumesc anticipat!

Editat de petru
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

2

• bobo

1

• FLORIN IORDACHE

1

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

Buna ziua stimati colegi. Am primit si eu un asemenea TV la reparat. O mica paranteza: un coleg forumist spusese odata ca multe sasie chinezesti folosesc tuburi pe 90 grade dar acele tuburi sunt de la monitoare si automat sasiile sunt echipate cu circuit E - W. Exact asa este acest TV. Revin la subiect. Mai jos vin cu detalii. In paranteza ma refer la numerotarea componentelor:

-TV Wegasonic

-model: TV-1482

-procesor: LC863328B ( N701 )

-memorie: 24C08 ( N702 )

-jungle: LA76810A ( N101 )

-cadre: LA7840 ( N451 )

-trafo linii: BSC25-Z1003A ( T471 )

-sursa cu tranzistoare

Dupa cele spuse v-as ruga daca ma puteti ajuta cu o schema, cu denumirea sasiului, cu secventa de intrare in meniul service si ce telecomanda i s-ar potrivi. Vreau cam multe, dar motivul este ca nu scrie ce sasiu este. Schema o fi de gasit, dar nu scrie nimic pe sasiu. Am cautat-o dupa indicativul TV-1482 dar nu este de gasit.

Multumesc.

Link spre comentariu

Telecomanda este 5Y29,iar intrarea in service cu butonul ascuns pe tc.Eu cred ca am zis de tv-urile cu tub de monitor recuperat.

Vad ca rusii arata alta tc;eu stiu ca e aia cu gaurica de service...http://monitor.espec.ws/section1/topic111346.html

Da, asa este. Este vorba de tub de monitor recuperat. Ciudati tare orezarii astia de chinezi. Papius a mai auzit de TV-uri de 14'' ( 90 grade ) cu corectie E - W.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări