gica70 Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Schema detector de flacara Editat Decembrie 21, 2014 de gica70 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Si....care ar fi intrebarea sau.....ce sa intelegem despre ....''detectorul de flacara''?!?! Ati postat schema pentru doritori?!?! Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Da, in alt subiect, legat de acest tip de detector, nu am putut pune poze!. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 schema functioneaza la 12V ? face detectie la flacara ? cred ca e gresit.am impresia ca schema se refera la detectia caldurii, fumului...etc, e ceva anti-incendiu. Nu ?Detectia flacarii, se refera la ceva de genul centrala termica, supraveghere flacara. Detectie... Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Ai toate amanuntele in schema, numai ca trebuie deschise toate! Poti face o traducere automata si vei afla ce inseamna "flame detector" Link spre comentariu
ventzel Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 schema functioneaza la 12V ? face detectie la flacara ? cred ca e gresit. am impresia ca schema se refera la detectia caldurii, fumului...etc, e ceva anti-incendiu. Nu ? Detectia flacarii, se refera la ceva de genul centrala termica, supraveghere flacara. Detectie... Schema ii similara cu aia postata/incercata de tine in urma cu ceva vreme, atata numa ca are mai multi tranzistori. Asta ii posibil sa mearga mai bine ca are detectie de electrod scurtcircuitat la masa. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 (editat) Da, in alt subiect, legat de acest tip de detector, nu am putut pune poze!. ....poze puteti pune cam peste tot pe forum.... Macar daca spuneati ceva legat de imposibilitatea de a pune poze in alt subiect;nu doar titlul topicului .....trei poze si ''schema detector flacara'',fara alte ....precizari !!! Editat Decembrie 24, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 "incerc sa-i inteleg pe toti! invers e asa de greu?" Incearca si cu mine! Eu te-am inteles si-ti urez multa sanatate si un Craciun fericit! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 "incerc sa-i inteleg pe toti! invers e asa de greu?" Incearca si cu mine! Eu te-am inteles si-ti urez multa sanatate si un Craciun fericit! Acolo scrie clar : ''INCERC''.....dar in postarea dvs nu am avut idee despre ce e vorba!!! Sanatate si sarbatori fericite!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 (editat) apoi degeaba e la 12V..ca tot are nevoie de pamant. daca e ptr o masina...nu intra in discutie pamantu` in concluzie mai bine schema postata de ventel la 220V Editat Decembrie 24, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2014 (editat) Nu are nevoie de pamant dar daca doresti cu adevarat se poate gasi un ghiveci fara trebuinta... Editat Decembrie 25, 2014 de gica70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum