razvan-l Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 in foto 2 componenta marcata cu "S" pare sa fie siguranta de pe alimentarea cu 12V Link spre comentariu
Vizitator Vasile Birzava Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 am masurat siguranta si se pare ca e arsa. trebuie sa o inlocuiesc sau pot lipi direct cele doua capete cu un fir. imi dau seama ca in acest fel nu mai am o protectie pentru circuit. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 (editat) am masurat siguranta si se pare ca e arsa. trebuie sa o inlocuiesc sau pot lipi direct cele doua capete cu un fir. imi dau seama ca in acest fel nu mai am o protectie pentru circuit. Va dati seama ....gresit!! Siguranta NU protejeaza ...circuitul(piesele,componentele);ci ....masina ....sa nu ia foc daca in locul ei puneti un ....cui,de exemplu!!! O siguranta ,indiferent in ce este montata,NU protejeaza componentele dupa ea ci intreg aparatul si implicit locatia unde se afla respectivul aparat(casa,masina,etc) sa nu se aprinda!!! Arderea sigurantei=intreruperea circutului electric in cazul unei defectiuni (scurtcircuit)!!! Editat Decembrie 23, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 se poate pune de exemplu o lita mai subtire nu ditamai firu dar eu cred ca are scurt dupa siguranta si de asta so ars Link spre comentariu
jokerul verde Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 se poate pune de exemplu o lita mai subtire nu ditamai firu dar eu cred ca are scurt dupa siguranta si de asta so ars sau din cauza diodei...D1....montata invers............... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum