Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparare incarcator auro

Vizitator Vasile Birzava

Postări Recomandate

Vizitator Vasile Birzava

Salut. am reusit sa stric incarcatorul auto legand plusul la minus si invers. ce ar trebui sa fac pentru al repara (in afara de optiunea de a merge la un electronist). am atasat si poze cu interiorul incarcatorului. este de la incaractor wireless nokia. multumesc.

post-240386-0-08735500-1419099716_thumb.jpg

post-240386-0-57708700-1419099716_thumb.jpg

post-240386-0-05866200-1419099771_thumb.jpg

Editat de Vasile Birzava
Link spre comentariu

Care plus si care minus? Cele de pe intrarea de 12V? Pune mana pe un aparat de masura si verifica cum e montata dioda de pe intrare si piesa cu S (pare rezistor).

Daca nu ai aparat de masura renunta la reparatie, cumpara alt incarcator si ai termina chinul.

Link spre comentariu

M-am gândit la siguranta incarcatorului doar ca nu stiu care este.

Pai si atunci de ce ai raspuns spunandune despre cea din masina ? .... Oricum, in mod logic nu ai cum sa arzi siguranta masinii de pe mufa de bricheta decat cu un scurt grosolan sau un consumator ce ia peste 10A.

Arcul din incarcatorul tau are rol de a presa siguranta pt a asigura un contact fert pe cilindrul de pe borna + Ar fi trebuit sa ai o siguranta mare dintr un tub de sticla, mai mare decat cele uzuale din aparatele electrocasnice.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări