Vizitator Vasile Birzava Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Salut. am reusit sa stric incarcatorul auto legand plusul la minus si invers. ce ar trebui sa fac pentru al repara (in afara de optiunea de a merge la un electronist). am atasat si poze cu interiorul incarcatorului. este de la incaractor wireless nokia. multumesc. Editat Decembrie 20, 2014 de Vasile Birzava Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Trebuie văzut daca CIul e bun.Este ceva convertor DC-DC. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Birzava Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 am uitat sa precizez ca nu ma pricep la electronica. puteti sa recomandati pe cineva in Timisoara care poate sa ma ajute? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Eu nu dar merita?la cat e unul nou. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Care plus si care minus? Cele de pe intrarea de 12V? Pune mana pe un aparat de masura si verifica cum e montata dioda de pe intrare si piesa cu S (pare rezistor). Daca nu ai aparat de masura renunta la reparatie, cumpara alt incarcator si ai termina chinul. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Birzava Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 da. cele de la intrarea de 12V. am aparat de masura. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Siguranta mai e buna ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Birzava Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Siguranta e buna. Alt încărcător merge. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Cred ca Rx-Tx s-a referit la siguranta incarcatorului,nu la cea a brichetei masinii. E buna? Pune alta si probeaza incarcatorul,respectand polaritatea. 1 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Birzava Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 (editat) M-am gândit la siguranta incarcatorului doar ca nu stiu care este. Editat Decembrie 20, 2014 de Vasile Birzava Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Nu ai in capul arcului una? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Birzava Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Nu Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Atunci cauta pe placa. Ia aparatul de masura si verifica[,] componentele. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 M-am gândit la siguranta incarcatorului doar ca nu stiu care este. Pai si atunci de ce ai raspuns spunandune despre cea din masina ? .... Oricum, in mod logic nu ai cum sa arzi siguranta masinii de pe mufa de bricheta decat cu un scurt grosolan sau un consumator ce ia peste 10A. Arcul din incarcatorul tau are rol de a presa siguranta pt a asigura un contact fert pe cilindrul de pe borna + Ar fi trebuit sa ai o siguranta mare dintr un tub de sticla, mai mare decat cele uzuale din aparatele electrocasnice. 1 Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 A mentionat ca nu se pricepe la electronica si doreste sa-i recomandam un depanator din Timisoara. La ce bun atatea sfaturi ??i Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum