Vizitator Miruna Ionescu Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Buna ziua! Am un televizor Vortex si atunci cand il aprind, din panoul lui, se aprinde si scrie fara semnal chiar daca este antena montata, iar cand apas pe butoanele lui sus-jos pt. programe , scrie tastatura blocata. Ce este de facut? Multumesc mult pt. ajutor. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Încearca cu telecomanda. Link spre comentariu
Vizitator Miruna Ionescu Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Din pacate momentan nu am telecomanda la el Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Tastatura e blocat din meniu.Dă-i o căutare de programe sa vezi daca prinde ceva. Link spre comentariu
Vizitator Miruna Ionescu Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 din pacate, nu am telecomanda la el pt. ca a spart-o copilul. atunci o sa-i cumpar telecomanda noua, sa vad daca reusesc ceva. Va multumesc mult ! meniul nu functioneaza de la panoul frontal, dar este posibil sa functioneze cu telecomanda ? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Normal ca va functiona cu telecomanda ,Fara ea nu mai poti face nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum