gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) ok,pun oscilograme...si? care e ideea....care e relevanta...o sa sune mai bine sau mai putin bine....sau cum? domnu' Vio,ati pus oscilograme la ampul de chitara? dupa aceea voi pune si eu....sau Adrian_pic...la fel...vreau sa vad ceva facut de tine cu tot cu oscilograme....Adrian_pic,pun oscilograme in momentul in care voi vedea ceva facut de tine pe acest forum cu oscilogramele aferente.... ...din partea mea se poate sterge acest topic si tot ceea ce am postat eu...e inadmisibil sa ceri ceva ce tu nu ai facut niciodata... Editat Mai 25, 2015 de gedd Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) Vad ca esti ecoul altcuiva de pe forum,ce vrei sa vezi la o oscilograma a unui amp de chitara,acolo este cu totul altceva,daca pun una ,multi se uita ca mita in calendar,accept rautatea si o ignor,pt ca vine din partea unui profan in amplificatoare sau alte montaje dedicate instrumentelor muzicale.Cum spuneam si in topicul deschis de gurul tau,aici e site de electronica,nu este "casa de moda" pt electronice,arata frumos,ai muncit, se vede ,dar pe unii ne intereseaza si detalii tehnice.Fa o cerere la guru,poate te lasa sa pui oscilograme,eu zic ca nu te lasa,trafurile sunt facute de el.Mai sus spuneai ca nu intereseaza pe nimeni,pai de ce ar interesa??Poze cu amplificatoare sunt pe tot netul,numai caunii mai seriosi posteaza si detalii tehnice.Amplificatorul e frumos,are sunet fabulos ,plin de microdetalii,o sa ai nevoie de un rack special,cu placa de marmura,pe care o sa asezi ampul,iti explica guru,cit de implortant este rackul,altfel se poticnesc electronii in tuburi.Stii care e faza? Se vede ca muncesti si faci cu pasiune ce faci,partea nasoala este ca ai capatat meteahna lui guru,de asta nu ne intereseaza pozele tale.Poti face inca 1000 de amplificatoare,cind o sa pui si oscilograme,o sa intrii in lumea buna,pina atunci,pentru mine ,ramai un fotograf de amplificatoare. Editat Mai 25, 2015 de viobio Link spre comentariu
gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) mmmmmm...sa inteleg si eu ceva...adica daca bag 100Hz dreptunghiular,intr-un amp de ghitara...arata...cum? parca asa stiam ca se ia fmin la un traf de ghitara(sau 70Hz sau...depinde de cerinte)...sau,de ce nu 1KHz dreptunghiular...ce,nu poate reproduce? sau....care e ideea...care e diferenta intre un traf de amp de ghitara si unul normal in afara de Fmin(intram iar in polemici HI-FI,HI-End..etc)? si nu,nu cer aprobarea nimanui ca sa postez ceva ce imi apartine...amplificatorul de ghitara este la urma urmei...un amplificator,nu? nu vorbim aici despre efectele speciale etc...rolul sau este acela de a AMPLIFICA....spre diferenta de multi eu am postat aici chestii palpabile,printre care si amp-ul cu 300B care a fost PRIMUL de acest gen aici si care,culmea,a fost apreciat de multi la auditie....dar,vin eu,un noname in ale tuburilor,si dau lectii...nu? ca si metoda mea de calcul a Ra,care desigur a deranjat multa lume...nu mai detin unii monopolul absolut...nicio problema,ROG moderatorii sa stearga acel topic...nu e util...vad ca se promoveaza si se ridica in slavi tot felul de prostii...daca asta place,imi cer scuze...locul meu nu e aici... ..."...nu ne intereseaza pozele tale. Poti face inca 1000 de amplificatoare,cind o sa pui si oscilograme,o sa intrii in lumea buna,pina atunci,pentru mine ,ramai un fotograf de amplificatoare. ".... Wow....asta e chiar tare...oameni buni,voi vedeti ce tampenii se scriu aici? Aloo...moderatorii...LUMEA BUNA....este exact cum spuneam...unii reprezinta vointa unanima...deci ceilalti sunteti niste "lumi proaste"...ca nu postati oscilograme...acelasi lucru e valabil si pt tine aDRIAN_PIC...nu ai oscilograme,nu esti in lumea BUUUNA... WTF??? inca ceva...eu am prezentat cum se calculeaza CORECT Ra,urma sa arat si Raa,AM SI MODALITATEA DE CALCUL A Trafului de iesire...ia sa vedem cine prezinta asa ceva de la cap la coada? Adrian_pic...stii? Viobio..stii sa calculezi asa ceva? eu cred ca nu! Editat Mai 25, 2015 de gedd 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 mmmmmm...sa inteleg si eu ceva...adica daca bag 100Hz dreptunghiular,intr-un amp de ghitara...arata...cum? parca asa stiam ca se ia fmin la un traf de ghitara(sau 70Hz sau...depinde de cerinte)...sau,de ce nu 1KHz dreptunghiular...ce,nu poate reproduce? sau....care e ideea...care e diferenta intre un traf de amp de ghitara si unul normal in afara de Fmin(intram iar in polemici HI-FI,HI-End..etc)? si nu,nu cer aprobarea nimanui ca sa postez ceva ce imi apartine...amplificatorul de ghitara este la urma urmei...un amplificator,nu? nu vorbim aici despre efectele speciale etc...rolul sau este acela de a AMPLIFICA....spre diferenta de multi eu am postat aici chestii palpabile,printre care si amp-ul cu 300B care a fost PRIMUL de acest gen aici si care,culmea,a fost apreciat de multi la auditie....dar,vin eu,un noname in ale tuburilor,si dau lectii...nu? ca si metoda mea de calcul a Ra,care desigur a deranjat multa lume...nu mai detin unii monopolul absolut...nicio problema,ROG moderatorii sa stearga acel topic...nu e util...vad ca se promoveaza si se ridica in slavi tot felul de prostii...daca asta place,imi cer scuze...locul meu nu e aici... ..."...nu ne intereseaza pozele tale. Poti face inca 1000 de amplificatoare,cind o sa pui si oscilograme,o sa intrii in lumea buna,pina atunci,pentru mine ,ramai un fotograf de amplificatoare. ".... Gedd,tu stii cum arata semnalul pe difuzor,atunci cind un chitarist face un solo sau un riff? Te bagi aiurea in seama ,fara a sti ceva din functionarea unui amp de chitara. Wow....asta e chiar tare...oameni buni,voi vedeti ce tampenii se scriu aici? Aloo...moderatorii...LUMEA BUNA....este exact cum spuneam...unii reprezinta vointa unanima...deci ceilalti sunteti niste "lumi proaste"...ca nu postati oscilograme...acelasi lucru e valabil si pt tine aDRIAN_ PIC...nu ai oscilograme,nu esti in lumea BUUUNA... WTF??? Link spre comentariu
gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 s-ar putea sa stiu cam cum functioneaza....spre diferenta de tine...fara suparare....exact ce spuneam...NU MA REFEREAM LA EFECTE....baga-i dom'le 1KHz dreptunghi pe direct si...vedem minunea...dar nu vei face asta pt ca stii ca nu arata bine deloc si iti pierzi...prestigiul...hai...baga in prima trioda Dreptunghi.....si osciloscopul la iesire...ai curaj? PUN PARIU CA NU Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Unui amplificator de chitara nu are rost sa-i pui oscilograme fiindca sint etaje ce lucreaza in limitare iar filtrele de corectie te baga in ceata la modificari de nivele de intrare. Amplificatorul dvs cu 300b mi-a placut foarte mult, a sunat cel mai bine , pacat ca nu a-ti pus citeva oscilograme in mod sigur ar fi fost un mare cistig si probabil ar fi putut sa fie un etalon in aceasta sectiune de forum, dar alegerea este a dvs... Link spre comentariu
gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) ia d-aici domnu vio,un Marshall...NU TOTI suntem PROSTI si ignoranti ca altii...daca spui ca schema nu e ok...ce sa spun,inseamna ca aia de la Marshall habar nu au ce fac....UITE dom'le intrarea pe DIRECT!!!hai...baga o oscilograma sa vedem si noi cum si daca e bun ampliful matale....eu zic ca nu e Editat Mai 25, 2015 de gedd Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 s-ar putea sa stiu cam cum functioneaza....spre diferenta de tine...fara suparare....exact ce spuneam...NU MA REFEREAM LA EFECTE....baga-i dom'le 1KHz dreptunghi pe direct si...vedem minunea...dar nu vei face asta pt ca stii ca nu arata bine deloc si iti pierzi...prestigiul...hai...baga in prima trioda Dreptunghi.....si osciloscopul la iesire...ai curaj? PUN PARIU CA NUTe agiti degeaba,tu nici macar nu esti constient de prostiile pe care le scrii si le ceri. Link spre comentariu
gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) da? ce prostii am spus...cu subiect si predicat....la OBIECT!!!...ooooo ia uite ce se mai descarca schema .....hai ca deja imi e sila....e un PP si atat nu e OZN!!! da-o dreaq de treaba..prea e mare aura de mister....sper ca am mai taiat eu din ea... Editat Mai 25, 2015 de gedd Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 da? ce prostii am spus...cu subiect si predicat....la OBIECT!!!Pentru cultura ta generala,cind o sa introduci tu semnal sinus sau dreptunghi in acel amp de chitara,si misti un pic de potul de ton,semnalul se deformeaza imediat,e normal,nu te mai baga in seama aiurea cu mine,esti la sugaci (adica cu suzeta in gura) la categoria amplificatoare de instrument. Link spre comentariu
gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) mda...pana acum gargara.....ia si vezi schema postata de mine,aia de la Marshall...si mai vorbim.....uite,fa-o pe aia si baga semnal direct pe potentiometrul de volum....ai curaj? Nu,Nu ai.....dupa cum am repetat mai devreme am spus clar ca evitam EFECTELE...Tremolo,Tone..etc.....aplicam semnalul DIRECT pe potentiometrul de volum...asa nu se atinge niciun element ultra mega giga sensibil si deformator al semnalului.... Editat Mai 25, 2015 de gedd Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 mda...pana acum gargara.....ia si vezi schema postata de mine,aia de la Marshall...si mai vorbim.....Tinere ,tu nu intelegi ca nu ma poti ataca? Esti 0 in amplificatoare de instrument. Link spre comentariu
gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) pai inseamna ca si aia de la Marshall sunt ZERO....nu? si nu,nu atac pe nimeni,doar demolez statui! ti-am pus la dispozitie o schema BETON...ai curaj sa o faci? sa pui oscilograme,la DOAR 1W? NU,NU AI!!! de ce? De frica!!! Editat Mai 25, 2015 de gedd Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) pai inseamna ca si aia de la Marshall sunt ZERO....nu? si nu,nu atac pe nimeni,doar demolez statui! ti-am pus la dispozitie o schema BETON...ai curaj sa o faci? sa pui oscilograme,la DOAR 1W? NU,NU AI!!! de ce? De frica!!!Fugi repede la Panaitescu si intreaba-l cum functioneaza un amp de chitara,dupa asta discutam,ai devenit enervant ,prin prostiile debitate.O seara bunapai inseamna ca si aia de la Marshall sunt ZERO....nu? si nu,nu atac pe nimeni,doar demolez statui! ti-am pus la dispozitie o schema BETON...ai curaj sa o faci? sa pui oscilograme,la DOAR 1W? NU,NU AI!!! de ce? De frica!!!Aia de la Marshall nu sunt 0,pt ca stiu cum functioneaza ampul de chitara,tu esti,pt ca debitezi prostii,din frustrare. Editat Mai 25, 2015 de viobio Link spre comentariu
gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) minunat......inca odata vreau sa vad prostiile debitate.....am pus schema si discutam cu materialul clientului....hai,ai curaj sa o faci si sa pui oscilograme? Editat Mai 25, 2015 de gedd Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum