hpavictor Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Stimate @gedd : Nu intentionez sa transform interventiile mele in critica sau orice alta incadrare rautacioasa ... Am considerat ca trebuie sa-mi exprim parerea , la solicitarea ta expresa . De obicei lucrez cu materialul clientului , asa ca am evidentiat cateva mici diferente intre proiectul tau si cel al celor de la McIntosh cu privire la managementul termic . Mai sunt si altele , spre exemplu sasiul este realizat din inox " oglinda " iar etajul final este clasa B pura ( distorsiunile de racordare fiind anulate in trafo out patent McIntosh ) ca urmare , in auditii casnice , puterea disipata de finale este garantat mai mica decat in varianta propusa de tine . Ca fapt divers , daca ai studia la nivel de detaliu capacele inferioare sau superioare de la McIntosh vei descoperi un anume raport intre suprafata golurilor si plinurile , care in limbaj tehnic de specialitate se numeste " raport de cernere " prin similitudinea cu sitele de cernere din morarit . Pentru o structura rigida , un optim se poate obtine daca acel raport intre gol si plin este de 67% , iar perforatiile vor avea forma hexagonala , cu latura de 10 mm , distanta intre axele perforatiilor de 12 mm , pentru o grosime a materialului de 1 mm . Capacele carcasei vor avea aspectul de fagure de miere . Am intampinat si eu exact aceleasi probleme ca si tine la proiectul sasiului amplificatorului meu SE 2xGU50 ( in total 4 bucati , putere disipata 40W / bucata , putere utila in sarcina 35W / canal ) si consider ca poti trage anumite invataturi , daca cumva doresti sa tii cont de experienta mea . Daca crezi ca trebuie sa nu mai intervin asupra anumitor aspecte pe care le consider " sensibile " voi renunta , dar repet : am intervenit doar pentru ca am sperat ca va fi o discutie constructiva , nu distructiva . Link spre comentariu
gedd Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 nu am o problema cu interventiile constructive,conteaza insa foarte mult cum se pune problema(tonul face muzica),eu vorbesc la modul general acum nu la interventiile dvs sau la mai stiu eu ce......daca se pune problema la modul "atoatestiutor" atunci eu personal exclud din start orice dialog,deoarece nu imi plac oamenii plini de ei sau rautaciosi Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Pai treaba e clara pentru mine , detaliile cu pricina le-am specificat mai sus ( lipsa atacului asimetric si mangementul termic defectuos ) , ramane sa faci testare in varianta initiala si doar daca nu esti multumit , sa acorzi putina atentie la detaliile de mai sus . Astept continuarea proiectului in varianta finala , pentru a da peste nas secretosilor forumului ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Un exemplu pentru ce ce doresc sa inteleaga : Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Are cineva o schema pusa in practica de OTL cu 6C33C sau PL 509 ? Sunt interesat pentru un proiect nou de 20-25 W PP OTL Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 A murit acest subiect,vroiam si noi sa vedem ceva oscilograme. Link spre comentariu
gedd Postat Mai 16, 2015 Autor Partajează Postat Mai 16, 2015 E aproape gata......... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Foarte frumos executat. Link spre comentariu
Patefon Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Frumos! Tine-o tot așa! Nu văd prea bine in poze, ai pus ceva distanțiere între soclurile 6C33C si carcasa? Link spre comentariu
zal Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Felicitări! Care sînt primele impresii auditive? Link spre comentariu
gedd Postat Mai 16, 2015 Autor Partajează Postat Mai 16, 2015 ce sa spun...suna super..oricum trebuie auzit la adunare... Link spre comentariu
gedd Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 pentru cine e curios...vad ca nu trezeste interes...o sa fac niste uratenii ca am vazut ca alea prind la public Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Dacă vrei sa trezească interes,pune oscilograme! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Aferim! Mai ales semnal dreptunghiular daca ai curaj! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum