carageae Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Am inteles. Dar oare sticla rezista? Sau si aia trebuie sa fie termorezistenta? Nu ma tem de temperatura, ci de diferenta de dilatatie rece-cald...ma gandeam ca policarbonatul, daca rezista, nu avea probleme de acest gen...poate totusi ar fi mai eleganta o plasa de otel cu ochiuri patrate, gen caiet de geometrie...e doar o sugestie...fie de sarma, fie tabla cu ochiuri decupate... @gedd: As vrea si eu codul TME pt. coliere din alea, nu stiu cum sa le caut...eu as vrea si pt. ceva condensatoare mai mari. Misa, stii si ceva magazin online care vinde policarbonat la placi ce pot fi trimise prin posta/curier, eventual decupate la dimensiuni? Eu am gasit doar ceva site-uri care lucreaza doar cu firme...noi in oras mai avem doar Praktiker, la care fara masina e greu de ajuns si departe, afara din oras...prefer sa dau in plus banii pt. a-mi veni acasa prin curier...la OBI aveau doar profile de tabla, dar s-a inchis si ala... Editat Decembrie 20, 2014 de carageae Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Am inteles. Dar oare sticla rezista? Sau si aia trebuie sa fie termorezistenta? Nu ma tem de temperatura, ci de diferenta de dilatatie rece-cald... Imi permit si eu o sugestie: oare un geam pt. usa de la cuptorul aragazului n-ar fi bun pentru aceasta aplicatie? Link spre comentariu
Patefon Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 ....As vrea si eu codul TME pt. coliere din alea, nu stiu cum sa le caut... OBJ25 OBJ35 OBJ40 OBJ50 etc... http://www.tme.eu/ro/katalog/elemente-pasive_112309/#id_category=112349&s_field=niski_prog&s_order=ASC&page=1 1 Link spre comentariu
Vizitator avram stefan Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Daca se poate, (vrea?!) va rog sa postati schemele. Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Imi permit si eu o sugestie: oare un geam pt. usa de la cuptorul aragazului n-ar fi bun pentru aceasta aplicatie? Sunt sigur ca da...dar ar fi pacat sa stricam un aragaz pt. asta Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Orice geam de minim 4mm. Nu păţeşte nimic pînă la 150-200*C. Buba e alta şi e ptr restul amplifului, trebuie fante foarte bine gîndite sub 6S33 pe două nivele ale şasiului. Link spre comentariu
valmosh Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Stimate coleg , tin sa va felicit ptr. efortul (presupun destul de costisitor ) de a oferi proiectului d-v un aspect deosebit . Sper sa vorbesc in numele mai multor membri ai forumului , sant placut surprins de aspectul spectaculos al VU-metrelor ( arata foarte Mc Intosh !!!....) . Daca sinteti amabil as fii foarte curios sa cunosc provenienta lor si daca este posibil un pret per bucata . Va doresc mult succes la finalizarea proiectului d-vs !!!.. Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Pai chiar McIntosh a fost inspiratia pt carcasa,vu metrele sunt luate de pe ebay si costa cam 21$ bucat,dar merita,dupa cum am promis,voi pune toate schemele,pe unele trebuie sa le desenez Link spre comentariu
pusttiu Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 felicitari si la mai mare.... totusi ce schema utilizati? e clona dupa ceva amp de firma sau ceva nou? ps : de unde e modul de telecomanda? multumesc. f frumos asteptat pozele finale. OT ce date prezinta? Link spre comentariu
gedd Postat Ianuarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 (editat) schema este in principiu asta: iar telecomanda de aici: http://archive.siliconchip.com.au/cms/A_30559/article.html Editat Ianuarie 1, 2015 de gedd Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) De ce nu ai alimentat partea de atac dupa socurile de filtraj? Aveai un filtraj si mai bun.Daca tot ai vrut sa faci un amp the best ,puteai sa faci reactia comutabila cu doua rezistente,una pentru 4 ohmi,una pentru 8 ohmi,cu reactia doar pe 8 ohmi,o sa ai diferente de sound daca se folosesc incinte de 4 ohmi.Pune rezistente de 100k intre capetele calde si cursoarele semireglabilelor de negativare,daca cursorul nu mai face contact cu pelicula rezistiva,finala ramine fara negativare,risti sa o topesti.Condensatorul de cuplaj din grila finalei mi se pare mic ca valoare,mergeau 470nF acolo,prietenii stiu de ce .Cauta pe net caracteristicile tubului ECC83,cred ca Philips au un tabel cu valorile rezistentelor pentru diferite tensiuni de alimentare,inclusiv distorsiuni,o sa vezi cit de departe esti cu acele rezistente de 100k ,in grila/masa,rezistenta de sarcina(potentiometrul de 100k,volum)Schema este donata de dl Panaitescu? Editat Ianuarie 2, 2015 de viobio Link spre comentariu
gedd Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Da,este schema donata de domnul Panaitescu,la care am facut eu cateva modificari,am pus pe PCB rezostentele pe capete,am pus conzi de 1 micro,si am adaptat din datasheet rezistentele pt ecc83,oricum defazorul va fi alimentat la 300V,iar pe alimentari am MKP de 100n,electrolitici de 1000micro si conzii aceia rosii tot mkp de 10uF cu esr de 0,0022 ohm,pe masurate daca nu crede cineva Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Da,este schema donata de domnul Panaitescu,la care am facut eu cateva modificari,am pus pe PCB rezostentele pe capete,am pus conzi de 1 micro,si am adaptat din datasheet rezistentele pt ecc83,oricum defazorul va fi alimentat la 300V,iar pe alimentari am MKP de 100n,electrolitici de 1000micro si conzii aceia rosii tot mkp de 10uF cu esr de 0,0022 ohm,pe masurate daca nu crede cinevaCorect este sa postezi schema cu valorile folosite si cu celelalte modificari, daca ai modificat schema inseamna ca acel pdf atasat este egal cu 0,unii din noi cunoastem mai multe chichite ale tuburilor.In schema ta NU exista nici un defazor,exista urmatoarele etaje: un etaj amplificator clasa A cu 1/2 ecc83,cuplat capacitiv cu un srpp,cuplat capacitiv cu un etaj SE.Despre Ra transformator de iesire ne poti spune ceva sau este secretPosteaza schema folosita in montajul care se afla pe acele placi cu componente,altfel totul este un fake ,care nu are nici o legatura cu realitatea. Editat Ianuarie 2, 2015 de viobio Link spre comentariu
gedd Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Pardon,driverul srpp,Ra=600 ohm,tola normala,sectiunea e de 15cmp,scriu de pe telefon,scuze Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Pe placa care contine etajele pentru atac,eu observ fix valorile din schema postata de tine,cind ai modificat valorile?? Dupa ce am scris eu despre datele de catalog ale lui ecc83.E ceva putred la mijloc.Nu te mai deranjez,mi se pare o treaba neserioasa acest topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum