gedd Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 dupa lungi asteptari(posta romana...etc) am strans toate componentele pt urmatorul amplif alte poze alte poze alte poze alte poze 1 Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Carcasa pare să fie manufacturată în nordul ţării. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Daca era " Made in USA " era altceva ? Link spre comentariu
Patefon Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Frumos... Unde ai gasit colierele de fixare pentru electroliticii cei mari? Spor la mesterit! Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 colierele sunt de la tme,iar carcasa este...carcasa,am vrut a fi ceva deosebit si asa va iesi din toate punctele de vedere si e mai bine facuta ca multe alte carcase,astept sa o pot vopsi in camp electrostatic,apoi sa vad cum fac sita serigrafica Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Poti pune si schemele?? Daca nu sunt secrete,vad multa tehnologie acolo. Link spre comentariu
Vizitator serpanu Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Frumos, motorasu de la potentiometru de volum il actionezi din telecomanda? Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 da il actionez din telecomanda,o sa pun tot,inclusiv hex-ul de la control telecomanda,pe care l-am platit,asa ca sa nu zic lumea ca sunt magar Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Am întrebat de carcasă ptr că seamănă cu cîteva mai cunoscute, inclusiv de pe la McIntosh. Dacă mi-e permisă o sugestie, evident că merg şi alte culori: Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 gedd, evident lucrezi atent, estetic si precis, imi place acest mod de abordare insa intrebarea mea ar fi legata de testarea initiala a amplificatorului, poate fi vorba de stabilitatea bias-ului ? acest tub se controleaza foarte greu si daca conteaza parerea mea majoritatea schemelor existente pe NET neglijeaza complet acest aspect, in plus din cauza curentului anodic mare saturatia miezului si aproape ca se neglijeaza fenomenul asa ca existind un cumul de probleme , se pot discuta? Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 tuburile mele au fost folosite la celelalte amplificatoare cu 6c33c ultimul fiind cel cu masurare electronica a curentului,am observat faptul ca,curentul anodic nu variaza mai deloc,am inteles ca asta ar tine de cat de bine e facut tubul,inclusiv la ampul cu 3 tuburi pe canal,curentul statea cuminte si nu a fost nevoie sa invart de potentiometrul de reglaj bias...deci mie persinal curentul nu mi-a "fugit" nici dupa 3-4 ore de functionare,da,la unele tuburi exista aceasta problema,asa am auzit....iar potentiometri mei de reglaj bias sunt multitura...@zal,cutia va avea un geam de sticla in fata si va fi negru,caldura disipata va fi mare,ma gandeam initial sa pun o bucata de plexiglas dar in timp va imbatrani si se va matui Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Exista un material plastic termorezistent, lexan, dar nu stiu in ce masura se poate achizitiona si la bucati mici si de unde...insa la asa investitie si asa cutie ar merita cautat. Materialul respectiv se prelucreaza aproximativ ca fibra de sticla - e mai tare ca plasticul - si e rezistent la deformare mecanica si temperatura. Printre altele castile cosmonautilor au viziera din asa ceva...stiu insa si niste aspiratoare celebre, la pret de masina buna SH, care au o cuva din asa ceva. Deci nu e folosit doar in tehnica spatiala... Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Lexan=policarbonat. Se gaseste usor, chiar in placi de dimensiuni mici pe la magazinele mari. Nu e un material rar sau scump. Seamana ca aspect cu plexi dar e mult mai rezistent la lovituri, indoiri, temperatura si UV. Merge si asta pentru aceasta aplicatie dar mult mai buna e sticla. (am lucrat si lucrez cu acest material) Eu as pune sticla. Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Stiam de policarbonat, ala din care se fac cd-uri, speram ca Lexanul e o varianta mai rezistenta de policarbonat...sau e? Stiu ca cineva arata pe net un amplificator facut, cu carcasa integral din acest lexan...ori o carcasa cu gauri de aerisire mi se parea mai accesibila, chiar daca e vorba de "furnalele" 6S33S. Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 LEXAN e un brand pentru policarbonat, la fel cum XEROX e un brand pentru copiatoare. In "zona" 6s33s nu prea au ce sa caute "plasticele". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum