AlpHso Postat Ianuarie 6, 2007 Partajează Postat Ianuarie 6, 2007 As dori sa-mi construiesc un sistem audio de putere ceva mai mare; Ca amplificator m-am gandit sa-mi construiesc un ipa800 stereo, problema e cu boxele k nu stiu ce sa difuri sa aleg.Vreau sa-mi construiesc incintele formate din doua woofere cu o putere in jur de 400w rms/ bucata si o trompeta din aia care tipa de te doare capu. Voi ce difuzoare i-mi recomandati, nu le vreau pe cele mai ieftine da nici pe cele mai scumpe,nu vreau sa includ difuzoare de medii in aceasta afacere,iar difurile de preferinta sa fie de la nea Vasile pentru k am auzit k are numai lucruri de valoare..Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator I0nutC Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 cel mai bine e sa iti faci 2 fullrange/sateliti, daca ai un majorat sau ceva micut nu are rost sa cari tot sistemul asa ca folosesti fullrange, daca ai ceva mare aduci suburile si sateliti, la partea de sateliti iti recomand wn15s si daca vrei varianta low cost e15-350n cu pa-d52, iar la ca subwoofer foloseste hp18s Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 varianta de inalta performanta:2x C15-400B+Selenium D3305Ti+Ph2723varianta low cost:2x Hp-15S+PA-D52S + PH2418 Link spre comentariu
AlpHso Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 Cred ca o sa aleg k woofer pe C15-400B iar k driver si trompeta ma mai gandesc eu.Ionut eu vreau sa-mi costruiesc acest sist. audio pt. ocazii mai speciale knd e bine sa a db multi,pentru balamucuri mai mici mi-am procurat un receiver ce scoate cam 5X35w rms pe sateliti, iar ca subwoofer am unu auto de 10 inch la vreo 300w rms.Satelitii trebuie sa ii construiesc da shi la acestia nu stiu ce difuzoare sa aleg.Voi ce difuri mi-ati recomanda pt acesti sateliti? Acestia trebuie sa aiba o sarcina cuprinsa intre 6-16 ohm.P.S. I-mi cer scuze daca trebuia sa deschid alt topic pentru intrebarea cu satelitii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum