Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Low Power LM3886

Postări Recomandate

Poţi să-i faci şi amplificare subunitară, nu va păţi nimic (x0,5...0,1), la amplificare prea mare devine instabil, prinde posturi de radio sau oscilează, ca orice alt amplif (x50...100) şi vei auzi în difuri toate zgomotele parazite din calculator (ventilatoare, harduri, floapa...). :)

Link spre comentariu

Altceva am scris mai sus. Instabilitatea la amplificări mari se poate rezolva prin micşorarea benzii de frecvenţă şi decuplări ferme în jurul amplifului. Evident că-ntr-unul cu componente discrete e mai uşor. Majoritatea amplifurilor folosesc o amplificare în jurul a x30.

Link spre comentariu

Amplificare exagerată, fire lungi la intrare, montaj în aer, lipsă decuplări. Nu va funcţiona ca un aparat de radio, dar poate prinde în anumite condiţii subarmonici din benzile de UL şi UM sau alţi paraziţi. 

...............

Nu ştiam că şi integratele astea sînt ptr amplifuri de mare calitate.

Link spre comentariu

x20 e insuficient ptr un amplif, folosiţi cu încredere recomandarea maximă din pdf. 

.................

Într-adevăr, de cînd mă ocup exclusiv cu lămpi am început să uit de silicoane şi de problemele lor eterne, dar e ca mersul pe bicicletă. Eu scriu de dragul să mă citesc, am o mare satisfacţie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări