Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Low Power LM3886

Postări Recomandate

Orice user " stie " ca e posibil , dar nu se justifica complicaciunea unui etaj de comanda special pentru încărcare - descărcare sarcinilor de pe portile MOSFETurilor ... Capacitatea de grila la mai mult de trei perechi de tip 9240/240 este greu de controlat la frecvențe mari .

Pe mine ma interesează doar montaje simple ... La bipolari nu există asemenea probleme .

Link spre comentariu

Dudica, vezi ce se intampla daca elimini condul de pe intrarile + - ale LM-ului.

Uite ce mizerii imi faceau 82pF. 

http://www.elforum.info/topic/16951-amplificator-cu-lm3886/?p=1109933

Faza e ca fiind intre + si minus, la neinversor nu se duce direct la masa, se duce la masa prin rezistenta de pe reactie si prin condul de blocare a DC-ului.

Aveam +6dB in jur de 100kHz in montajul meu.  :rade:

Deci cam asa e cu compensarile din sfaturi batranesti netestate.

Fara compensare raspunsul e curat. Poti obtine un f3 de aprox 300kHz asa, dar dupa cum am spus, se poticneste urat cand intra in clip.

Pui un filtru la intrare (RC intre intrare si masa) sa reduci banda la jumate (f3 150kHz) si merge brici.

Voi face maine teste mai amanuntite si daca nu uit aparatul, ca si azi, pun si poze. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări