mișa Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Si care e "chestia" in plus? Faptul ca cineva ( un tip tanar, cu cosuri pe fata) a pus o schema pe net? E la fel cu toate celelalte, inclusiv cu cea din catalog. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Merge la " case mari " si un filtraj CRC adica 10.000uF + 0.47 ohmi + 10.000uF II 1uF nepolarizat II 100nF serie cu 2,2 ohmi sau variante asemanatoare ... 0.47 ohmi trebuie realizata din 10 x 4.7 ohmi / minim 1 W ... mai ales pentru puteri mari . Evident , sunt necesare doua asemenea filtraje , pentru o sursa simetrica . De preferat este varianta cu doua punti redresoare , pentru fiecare secundar al trafo retea . Varianta economica cu o singura punte redresoare ramane economica ... si atat . Diferenta ? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Pt incepatori: daca traful nu are secundarele separate, ci are priza mediana, nu puteti pune 2 punti. In rest, merita doar pt pretentiosi, cu pierderile aferente. Eu nu m-as obosi decat pt ceva mega-sofisticat. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Nu inteleg nimic. Link spre comentariu
jvl_77 Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Alimentare simpla si OK din Brazilia ..... http://users.tpg.com.au/users/gerskine/dxamp/default.htm Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Nu exista imagini doar albe sau doar negre ...exista si nuante de gri ! Offtopic iti prezint o schema serioasa , relativ simpla ca principiu de functionare si usor de adaptat la nevoile unui constructor DIY , de la Accuphase P7100 : II montezi in etajul final cati tranzistori de putere doresti , ce superdioda doresti , iar etajul de intrare are o " filozofie " aparte , superioara majoritatii schemelor comerciale de pe internet . Nu este o schema destinata incepatorilor , dar nici cea mai performanta de pe planeta . Oricum intra in TOP10 al preferintelor mele . Poate fi un punct de plecare ... pentru un proiect viitor . Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Nu va mai certati cu amaratul asta. Da, e corect, omul are mai multi utilizatori pe elforum Nu inteleg de ce conducerea tolereaza asta, dar macar omul face ceva si il duce mintea. Daca ar avea si un comportament adecvat ar fi o treaba, dar pana la urma el sta acasa intre 4 pereti, nu noi. Il mai apuca pandaliile din cand in cand cand nu il baga lumea destul in seama si incearca sa ii zgandare pe altii cat poate, sa simta si el ca il baga lumea in seama. Dovada sunt posturile sale scrise de pe alti useri ai sai gen marus_rockeru, mya si altii pe care nu ii tin minte. Sa imi spuneti voi cine e mai rau, dudica ca face asa ceva, sau cei care isi pun mintea cu el? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 ... chiar dacă e un montaj mic, banal sau nesemnificativ ptr alţii de la care am văzut doar proiecte din gură. Mic este, dar nu nesemnificativ. E un amplificator foarte bun, se aude super. Nu inteleg ce ar trebui sa mai faca in plus... cartofi prajiti ? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Lasa ca nici tu nu esti far' de prihana. (vezi adresarea cu revelionul.) Incearca sa alimentezi ampliful la +/- 35 Vcc sa vezi daca mai este asa mut cum spui. Felicitari si de la mine pentru ca ai facut ceva. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 mircea eu zic ca totusi a facut mult mai mult decat crezi tu nu numai ampliful asta Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) Mic este, dar nu nesemnificativ. E un amplificator foarte bun, se aude super. Nu inteleg ce ar trebui sa mai faca in plus... cartofi prajiti ? E simplu : trebuie schimbat doar titlul , deoarece amplificatorul este alimentat de la o sursa simetrica ....evident ca acest lucru este prea greu de inteles pentru injineru maxinte sau pentru artistul plastic . Ma bucur pentru faptul ca nea Dudica este multumit de amplificator , de altfel rezultatele sunt pe masura asteptarilor sale . Editat Ianuarie 16, 2015 de Victor Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Da, daca vrea un moderator poate sa stearga "Single supply" din titlu, ca pana la urma am renuntat la ideea alimentarii simple. Felicitari Victor pt primul tau post util ! Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Nea ''injineree'' nu mai pierde timpul aiurea pe forum, pune mana si mai lipeste si tu ceva la PSA-ul ala ca altlfel nu mai terminam nici in veci ''proectu'' de super amplificator Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Prototipul AE150S e gata de foarte mult timp . Între timp , am dezvoltat alte proiecte de care nu sunt prea mulțumit . Am renunțat definitiv la folosirea MOSFET-urilor ca finali . Aviz amatorilor... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Prototipul AE150S e gata de foarte mult timp . Între timp , am dezvoltat alte proiecte de care nu sunt prea mulțumit . Am renunțat definitiv la folosirea MOSFET-urilor ca finali . Aviz amatorilor... Oare de ce? Parca le laudai cu SOA de 3A/90V/1sec... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum