Vizitator matthias Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Salut, am cumparat zilele trecute un receiver tv Wayteq HD 95-CX ( http://www.wayteq.eu/write/default/files/hd_65cx_giftboxdevice.jpg ) a venit tocmai din Ungaria ( nu prea conteaza ) . Problema este ca nu ii dau de cap sa-l setez sa functioneze, am antena de 80 cm aprox. si LNB simplu cu 2 iesiri. Intrebarea mea este daca noul Receiver este HDTV, DVB-T ... etc. trebuie sa schimb si LNB - ul ( adica sa fie compatibil cu DVB-T ) ? actualul receiver este DVB simplu fara HD etc. Astept ceva pareri din partea voastra. Ms Link spre comentariu
uvas Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Este DVB T,nu merge pe antena de satelit,merge in Bucuresti,Sibiu,..,pe antena terestra. Link spre comentariu
gymy Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Si asta pina in vara cand se trece pe dvb-t2 Link spre comentariu
Vizitator matthias Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Mersi ptr. raspunsEu stau la Fagaras jud Brasov...deci mai astept sau pot inlocui antena de satelit ?:-) Link spre comentariu
YO9IBC Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Satelit e una, dvb-t e cu totul alta. Leaga o antena externa, adica pur si simplu o sarma la mufa si vezi ce prinde. Cu parabolica nu ai ce face in cazul dat. Iti trebuia receptor de satelit, adica dvb-s. Link spre comentariu
uvas Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Intreaba prin zona,oras,daca merge la cineva dvb t,s-ar putea sa mearga cu o antena buna. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 momentan digital terestru se emite doar in bucuresti si sibiu din cate stiu. si eu astept sa inceapa si in buzau ca am toate tv-urile cu dvbt si locuiesc la ultimul nivel. acum ramane de vazut in care vara vor emite si in buzau,...ca trebuia sa avem in toata tara inca de anul asta. Link spre comentariu
Vizitator matthias Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 multumesc ptr. ajutor , o sa incerc si alte antene (uvas) sa vad daca merge ... o sa mai revin cu alte informatii dupa sarbatori Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum