valioval Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 (editat) Va salut . Tv Neo model1451 cu procesor Toshia HAY 26-8891CS sasiu 7800-T3116D -02 am rescris memoria in urma unei erori(a apasat pe telec. cineva si a intrat in m.s. si a schimbat ceva pe acolo) am gasit pe net la modelul 1451 cam 3 dumpuri memorie pe care le-am incarcat toate.TV ul functioneaza tot dar nu mai prinde toate programele i-a cam jumatate din ce este pe cablu are o zona din banda vh(2) care de la jumatatea ei nu maii prinde nimic decat un program pe la sfarsitul acesteia ,pare sa fie ceva nenregula si cu banda 3 uif se repeta aceleasi programe din banda 2 fif . Tv ul prindea toate programele pana sa scriu mem cred ca nu am gasit dump ul corect deaceea va rog daca aveti cel corect la acest model sau ce trebuie sa schimb in setari din meniul normal nu am gasit nimic. Editat Decembrie 19, 2014 de valioval Link spre comentariu
bigbrother Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Sa, am si eu 2, poate merg. china_chassis_7800-t3116d-02.rar rekord_ct1403_140.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum