Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6N1P+traf interstage+6N13S - PP amp.

sandugeorge316

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian_pic

3

• sandugeorge316

2

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Are intrare simetrică. Cu o sursă de semnal normală, una din intrări trebuie legată la masă cred, se poate pune un comutator de calitate. Poate sînt uşor de modificat legăturile din primar ptr a funcţiona ''clasic''. S-ar putea lega şi un volum la intrare.

La P2 aş pune rez între cursor şi capete ptr a preveni întreruperile accidentale.

Editat de zal
Link spre comentariu

Nu am decat tuburile .Restul se fabrica in casa. De aceea am supus discutiei proiectul Am mai mare incredere in userii de pe aceasta sectiune decat in internet.Nu vreau sa construiesc la intamplare si apoi sa constat ca se putea mai bine. .Intr-adevar si mie mi-a sarit in ochi acel Raa , mai alesca pe elforum la o configuratie PP cu 6N13S se propunea o valoare de 1,2Kohmi la aceeasi valoare sau apropiata a tensiunii anodice, daca mi-aduc aminte.

Link spre comentariu
Vizitator gabriele

Cu cit Raa e mai mare cu atit mai mult ampul va lucra in clasaA dar putere mai mica in cazul de fata cu Raa=5k apreciez cca 6w pe sarcina buna parte in clasaA ,in schimb cu Raa=2,4k avem ce putin 16w din care doar primi 2-3w in A restul in AB. Sa inteleg ca e vorba de o singura finala, dubla trioda..!!!

Editat de gabriele
Link spre comentariu

El a obtinut 5,6W (toti in clasa A - un calcul rapid). Deja la 5,6W incepe limitarea. Stiind  Raa-ul si bias-ul folosit in acea schema eu zic ca se poate obtine mai multa putere in clasa A. 

Legat de Raa si de cati W se poate avea in clasa A, o simulare ar face rapid lumina. S-ar putea sa fie deja in topicul de simulari al lui lazaroiu (sincer , din lene nu am dat un search) sau daca nu il poti ruga pe lazaroiu si iti face simularea. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări