Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Pentru numele lui Dumnezeu ar trebui sa ii omoare cineva odata,sa scape lumea de "distrugatorii" astia... :banghead: cand ma gandesc numai la sistemele :smt010 :smt010 :smt010 alea imi vine sa ii omor eu cu mana mea... :smt093 Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Apoi la cati bani fac ei la o "cantare" isi permit sa-si ia cate unul de fiecare data...daca nu cel putin unul la 2...Pana la urma si dynacord trebuie sa-si scoata de undeva profitul...in modul asta se pare pare ca ei scot serios din Romanica noastra :smt005 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Pentru numele lui Dumnezeu ar trebui sa ii omoare cineva odata,sa scape lumea de "distrugatorii" astia... :banghead: cand ma gandesc numai la sistemele :smt010 :smt010 :smt010 alea imi vine sa ii omor eu cu mana mea... :smt093Fiecare face ce stie..nu cred ca e cazul sa exageram..Am si eu intamplarile mele cu lautarii..Unul ...a verificat daca boxele care i le-am facut nu are manerele magnetizate!>!!>! A incercat sa vada cu un ac de gamalie daca e magnetizat manerul. El a spus ca il acel caz..i fura puterea de la difuzor...La altu..i-am aratat o statie cu ipa400 finalizata..atata tot ca avea dat jos capacu de la cutie..si se vedea tot in ea.(era aranjat frumos.) CItez:Pfoaaa dute maaa ca eu nu testez pe asa statie ca aia baga curent in boxe :toimonster: Si as putea continua cu multe exemple..dar nu merita.! Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 daca tot vorbeste lumea de topurile prostiei .. am si eu un exemplu:un tip (cu bani) din oras .. m-a contactat sa il ajut cu niste boxe .. sa ii aleg difuzoare sa le execut etc ... nu i-au convenit difuzoarele de la PA pe care i le-am recomandat .. un fullrange cu hp18s hp12t si pa-d52s .. zicea ca vrea ceva serios .. ca la banii astia nu pot fi nush ce scule ...m-am enervat si i-am zis ca il ajut daca are nevoie .. dar sa nu ma mai puna sa ii fac nimic ...........a vorbit cu un alt "profesionist" in ale sunetului .. si m-au chemat amandoi dupa cateva zile sa vad "minunea"am crezut ca crap de ras .. dar m-a si durut sufletul cand am vazut ce a facut asta ......... a bagat niste difuzoare electrovoice de 15" PRO - LINE in bandpass ordinul 6 .. ca cica asa i-a dat programul de calculat ..(acestea merg in cutie inchisa de 90L) si acum vine bomba ... 2 drivere de 2" fiecare le cate in paralel .. bagate IN cutie .. langa diful de joase ....... filtru de la SAL....... i-am urat noroc .. si sa le foloseasca sanatos ca is numa bune pt el............. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Hmmm...cred ca trebuie sa fac un topic nou despre exemple de prostie... :smt001 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Hmmm...cred ca trebuie sa fac un topic nou despre exemple de prostie... :smt001Nu ar fii o ideie rea..O rubrica dedicate perlelor din audio.: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 cine mi-a sters post-ul? in conditiile in care era ontopic si era un raspuns direct la intrebarea postata de initiatorul topicului! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Ofertele comerciale se fac pe PM Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 neinvins, nici combinatia ta nu e prea inspirata. :rolleyes: Dar macar nu pusca. :supz: Link spre comentariu
Gizmo Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 cine mi-a sters post-ul? in conditiile in care era ontopic si era un raspuns direct la intrebarea postata de initiatorul topicului!am apucat eu sa citesc :yawinkle: :smt017 deci sa inteleg ca un driver WN-D63 va suna mai bine ca si BM-D720 pentru ca urca pana in 20kHz si implicit mai bine si decat BM-D450.Si WN-D44 ar fi mai bun decat BM-D450? :smt064 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Ofertele comerciale se fac pe PMnu era o oferta comerciala Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 da, WN-D63 suna mai bine decat BM-D750celelalte 2, nu am apucat inca sa le compardirect, asa ca nu pot sa comentez. Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 sharky .. :smt017 oare de ce nu este buna? putin atenuate inaltele .. cu un lpad .. si eu zic ca e ok ... de ce nu e bine? scuze daca sunt offtipic .. incep un topic nou daca e nevoie.multumesc Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 Cred ca sharky se refera la difuzorul de medii care ar merge inlocuit cu unul de 10' ceva mai performant !! Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 ahh .. mdea .... ar merge destul de oh hp10t .. dar mi-a explicat sharky pe prv ... si acuma m-am reintors la plansa de proiectare :drinkers: caut sa vad ce m-ar interesa ..totusi ... aceasta combinatie .. hp18w cu hp10t si pa-d52s .. sau nu mai stiu ce inalta folosea .. am luat proiectul de la proaudiosystems .. de pe forum .. cica ii bun asa .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum