Kenwood_DJ Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 si daca pui 2 x e15-350n si un pad52 si compari cu un wn + pad52, mai mult spl obtii din combinatia cu Wn . si ii incinta si mai compacta. poate ca nu coboara asa de jos ca si 2 x e15, dar oricum diferentza mare nu este. Link spre comentariu
yuly4you Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 si asta e de bine nu?nu inteleg eu cum e chestia cu power compresion, si ce reprezinta de fapt.....eu sper sa gasesc difuri pe la vreun distribuitor daca dan nu mai are, ca nu vreau sa astept pana la importul urmator.... Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 nu inteleg eu cum e chestia cu power compresion, si ce reprezinta de fapt.....power compresion apare atunci cand bobina difuzorului se incalzeste si pierde din randament......datorita caldurii Link spre comentariu
yuly4you Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 si daca pui 2 x e15-350n si un pad52 si compari cu un wn + pad52, mai mult spl obtii din combinatia cu Wn . si ii incinta si mai compacta. poate ca nu coboara asa de jos ca si 2 x e15, dar oricum diferentza mare nu este.Adica vrei sa spui ca un WN face mai mult decat 2 E15?????? :rolleyes: :partyman: a, si langa WN-15S merge mai bine WN-D63 decat PA-D52S, nu? eu asa cred.... Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 :rolleyes: :partyman: a, si langa WN-15S merge mai bine WN-D63 decat PA-D52S, nu? eu asa cred....da..ar merge mai bine...are spl mai mare.....dar pt win 15 tot mai bun e un driver cu iesire de 2" Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 dar pt win 15 tot mai bun e un driver cu iesire de 2"Sunt curios Crexy sa aud afirmatii la ce ai spus, s-au numai asa ca a spus cineva cu posturi mai multe :drinkers: Link spre comentariu
ice_shadow Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 Decat WN-D63 care costa 350ROn, mai bine BM-D750 - 380RON pt rezultate extreme :smt003 . Acu' fiecare cu gusturile si pretentiile lui. :partyman: Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 normal ca ar merge mai bine cu driver de 2". Il tai mai jos si scapi de beaming :smt006 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 si asta e de bine nu?nu inteleg eu cum e chestia cu power compresion, si ce reprezinta de fapt.....eu sper sa gasesc difuri pe la vreun distribuitor daca dan nu mai are, ca nu vreau sa astept pana la importul urmator....de ce difuzoare ai nevoie? Link spre comentariu
yuly4you Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 WN-15S, WN-D63, PH2525 Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 yuli4u, fa cu bmd 750. Nex spune-i si tu, ca am impresia ca numai pe tine te asculta, asta depinde si pentru ce aplicatie are nevoie :smt003 Link spre comentariu
Gizmo Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 eu as zice sau WN15R+BM-D750 (pret f. apropiat fata de varianta ta) -> ~ 250 lei in plus (cu tot cu horn-uri de 2")sau boxele lui adi -> numai sa te grabesti ca daca nu-si gasesc cumparator pana la sf. lui februarie.. :yahoo: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 WN-D63 am eu 8 bucati si mai am WN-15R vro 4 Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 am un "partener" care intro luna a vandut toate reconkiturile care le avea + ca a scos si din alte difuri ca nu facea fata cum le ardeau lautarii :weedman:scz indiscretia Vasile dar desfacea driverele noi si le lua mecanismul si apoi le inlocuia si le vindea mai incolo "atinse"? Eu asa am inteles Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 pai cand ii veneau recon le completa :smt003 "atinse" nu am inteles ce ai vrut sa zici ca si daca le vinedea erau noi, cu reconuri noi pe ele si in cutiile originale :smt005 Eu am relatat ezact ce face ala, ce facea nu e treaba mea :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum