Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ziceti de combinatia WN-15S, WN-D63+PH2525..........

yuly4you

Postări Recomandate

si daca pui 2 x e15-350n si un pad52 si compari cu un wn + pad52, mai mult spl obtii din combinatia cu Wn . si ii incinta si mai compacta. poate ca nu coboara asa de jos ca si 2 x e15, dar oricum diferentza mare nu este.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

15

• yuly4you

9

• Sharky

5

• Gizmo

5

Top autori în acest subiect

si asta e de bine nu?nu inteleg eu cum e chestia cu power compresion, si ce reprezinta de fapt.....eu sper sa gasesc difuri pe la vreun distribuitor daca dan nu mai are, ca nu vreau sa astept pana la importul urmator....

Link spre comentariu

nu inteleg eu cum e chestia cu power compresion, si ce reprezinta de fapt.....

power compresion apare atunci cand bobina difuzorului se incalzeste si pierde din randament......datorita caldurii
Link spre comentariu

si daca pui 2 x e15-350n si un pad52 si compari cu un wn + pad52, mai mult spl obtii din combinatia cu Wn . si ii incinta si mai compacta. poate ca nu coboara asa de jos ca si 2 x e15, dar oricum diferentza mare nu este.

Adica vrei sa spui ca un WN face mai mult decat 2 E15?????? :rolleyes: :partyman: a, si langa WN-15S merge mai bine WN-D63 decat PA-D52S, nu? eu asa cred....
Link spre comentariu

:rolleyes: :partyman: a, si langa WN-15S merge mai bine WN-D63 decat PA-D52S, nu? eu asa cred....

da..ar merge mai bine...are spl mai mare.....dar pt win 15 tot mai bun e un driver cu iesire de 2"
Link spre comentariu

si asta e de bine nu?nu inteleg eu cum e chestia cu power compresion, si ce reprezinta de fapt.....eu sper sa gasesc difuri pe la vreun distribuitor daca dan nu mai are, ca nu vreau sa astept pana la importul urmator....

de ce difuzoare ai nevoie?
Link spre comentariu

eu as zice sau WN15R+BM-D750 (pret f. apropiat fata de varianta ta) -> ~ 250 lei in plus (cu tot cu horn-uri de 2")sau boxele lui adi -> numai sa te grabesti ca daca nu-si gasesc cumparator pana la sf. lui februarie.. :yahoo:

Link spre comentariu

am un "partener" care intro luna a vandut toate reconkiturile care le avea + ca a scos si din alte difuri ca nu facea fata cum le ardeau lautarii :weedman:

scz indiscretia Vasile dar desfacea driverele noi si le lua mecanismul si apoi le inlocuia si le vindea mai incolo "atinse"? Eu asa am inteles
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

pai cand ii veneau recon le completa :smt003 "atinse" nu am inteles ce ai vrut sa zici ca si daca le vinedea erau noi, cu reconuri noi pe ele si in cutiile originale :smt005 Eu am relatat ezact ce face ala, ce facea nu e treaba mea :axe:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări