Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Documentatii despre pic

Vizitator skyline_net

Postări Recomandate

Vizitator skyline_net

vreu si eu sa ma apuc de programare dar...nu prea stiu multe.Am un prog ISIS Profesional cu care simulez si Proton u care fac programul Proton e in genul la PicBasic.As vrea si eu niste dcumentatii dar in limba roamana daca se poate si niste exemple.Asembler nu stiu deloc si am inteles k majoritatea pe acela il folosesc.Dar eu nu siu o boaba cum lucreza. :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator skyline

Din asamblare nu stiu nimic.Nici nu stiu cum lucreaza.Am documentatie si despre el dar nu stiu cum lucreaza.E cumva numai logica???Se scrie doar 0 si 1 ? sant si cateva instructiuni vre 35

Link spre comentariu
Vizitator MirceaI

incepe cu setul de instrucitiuni. sunt numai 35 si sunt explicate bine in datasheet. apoi folosind mediul MPLAB pe care il poti downloada gratis de pe site-ul Microchip, poti sa faci mici programele pe care le poti simula cu simulatorul integrat. cauta pe google dupa exemple de asamblare ca sunt foarte multe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări