Sharky Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Decuplarea aia e cam departe de pini, dar nu e asa tragedie. Condul ala e super tare, practic ocupa jumatate de loc pe placa. Si eu tot la poliesteri de 50V m-am rezumat, WTF, doar n-o sa pun ditamai magaoaia. Capacitatea nu e mare, e mare gabaritul fizic. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 E bine de stiut pentru viitor. Asa e, ocupa aproape o jumatate de placa Link spre comentariu
alex mm Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Daca, doar asta va supara ,eu sunt multumit, pana acum, de cum decurge proiectul ..... Hai ca v-am satisfacut si doleantele voastre ,un condic mai mic ,acum e loc de dansat ...... Alex 1 Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Alex poti sa-mi spui cate spire are bobina de pe iesire si cam ce putere debiteaza un asemenea modul? Undeva in jurul a 80 W? Spor....Alex poti sa-mi spui cate spire are bobina de pe iesire si cam ce putere debiteaza un asemenea modul? Undeva in jurul a 80 W? Spor.... Link spre comentariu
alex mm Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Bobina are cam 20-25 sp.pe diametru de 10 mm iar sarma 1-1,2 mm CuEm ,in paralel pe cablaj cu o rezistenta 10/3W . Alimentarea maxima e de +/-50V ,puterea o poti calcula ....... Alex Link spre comentariu
zal Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Daca, doar asta va supara ,eu sunt multumit, pana acum, de cum decurge proiectul ..... Hai ca v-am satisfacut si doleantele voastre ,un condic mai mic ,acum e loc de dansat ...... Alex Acum o să se comenteze că e prea mult loc liber. Link spre comentariu
jvl_77 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Am făcut și eu a33 din cele expuse în acest subiect. Sună foarte bine. Cei drept am folosit cablaje făcute prin transfer termic al tonnerului, după pcb postat de @alex mm. Mulți tranzistori de putere mică, atenție la plantare! Link spre comentariu
alex mm Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 E probabil ,acest cablaj? Link spre comentariu
jvl_77 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Este diy nu de fabrica ! Arata superb pentru testare! Da , este pcb -ul postat aici pe forum ,dupa cablajele industrial facute,prezentate de @ alex mm. Important pentru mine era sa cante!! Link spre comentariu
alex mm Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 Felicitari ,ma bucur ,ca totusi cineva ,a avut curajul sa incerce unul din aceste amplificatoare , m-am inselat cand am afirmat ca nu va construi nimeni ....... Da de test ar fi bine , dar .... nu ai inteles rolul superdiodei , trebuia fixat BD-ul impreuna cu finalii pe acelasi radiator , si driverii de asemenea . Sper ca iti place cum suna ..... Succes in continuare ,Alex Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) Bravo @jvl_77 ! N-are importanta cum arata, trebuie sa cante asa cum ai zis si tu Asta este spiritul diy ca omul sa mai faca cate ceva ca de vorbe si scheme e plin forumul ! Am zis ca il incerc si eu dupa ce plantez cablajele luate de la Dudicoff, dar din pacate nici de alea nu am avut timp, stau placile neatinse din ziua in care le-am primit Sper sa imi fac timp de ele curand Editat Februarie 3, 2015 de maxente Link spre comentariu
fritz_vali Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) Nu esti singurul. Un prieten de vreo luna imi tot spunea ca ar incerca o schema de la APEX. Fiind in joc mult mai multi bani aman incercarea de a testa si eu o schema de aici. Sper ca prin vara... ! Editat Februarie 3, 2015 de fritz_vali 1 Link spre comentariu
jvl_77 Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 (editat) @alex mm Multumesc pentru apreciere . Asa cum arata era doar sa il aud ca suna! Cand va fi montat pe radiator , atunci se va remarca rolul superdiodei. Acum era "in vant" de proba, cu acele radiatoare pe finali nu imi permiteam mai mult de 5mA prin ei! @maxente Multumesc , acele cablaje pe care le ai tu , sunt dupa schema lui ax17 de la apex .. Am si 2 module din acelea cu doar o pereche ,PCB-ul proiectat si distribuit pe diyaudio de @alex mm. Foarte bun si curat sunet au si acelea, merita facute! Editat Februarie 4, 2015 de jvl_77 Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 @jvl_77 ce transformator o sa folosesti pentru acest amplificator ? Link spre comentariu
jvl_77 Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 @jvl_77 ce transformator o sa folosesti pentru acest amplificator ? Am sa folosesc transformatoare recuperate din amplificatoare mai vechi ,probabil. Am 2 bucati cu infasurarile de forta de 2x33V ca, puteri foarte apropiate 220W fiecare. Daca intre timp apare ceva mai "capabil", o sa folosesc ! Pentru probe am unul de 2x18Vca/72W si unul 2x30Vca/130W , depinde de tensiunea de care am nevoie.Pentru proba functioneaza/nu functioneaza , nu am nevoie de toata puterea ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum