Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio A23 APEX tip CFA

alex mm

Postări Recomandate

Multumesc Mircea , da ai dreptate ,o sa vad unde gasesc lac transparent pe viitor ..... Condensatori, am luat de la un user, de aici de pe forum ,sunt de calitate si a meritat banii investiti.

Posted Image

Link spre comentariu

Si mie imi plac cum se aud acesti condensatori.

I-am procurat ca si sample direct de la vishay.

Alex! Poti sa-mi dai si mie simbolul de surub pentru Sprint-Layout.

Saptamana viitoare intentionez sa dau un cablaj la facut si parca ar fi dat bine acest simbol.

Spor,

Mircea.

post-174604-0-46637300-1422225028_thumb.jpg

Link spre comentariu

Arata foarte bine.

Unde faci cablajele si eventual un pret?(poate s-a mai spus da' am ratat informatia )  :)

Cablajele ,le-am primit (doua buc.) din Polonia de la un user, caruia i-am dat gerberele A33  ...... pretul a fost proiectul....... :) cateva poze cu un canal aproape terminat ..  Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Link spre comentariu

Superb Alex!

Totusi de ce nu a pus un solder mask top.

Se vede ca pe bottom a folosit verde.

Multumesc mult pentru simbol.

Si eu astept cablajele de la chinezi cu simbolul tau la vedere.

Spor,

Mircea.

Link spre comentariu

Super tare!

Condul ala de pe intrare strica aspectul. :)

Cand ai timp da-i si niste masuratori, sa vedem ce stie.

Pentru mine acel condensator e tot farmecul  :rade:  dar, alta data, o sa-l fac, din mai multi, cu valoare mai mica ,2,2uF/63V, sau 3,3uF/63V in paralel . Asamblez si al doilea canal in weekend ,iar apoi o sa fac si niste teste . :da Multumesc de aprecieri . 

Numai bine ,Alex

Link spre comentariu

Intrebam pentru ca anul trecut am facut un amp cu LM3886, tot la fel am folosit un capacitor pe intrare 4.7uF/400V Wima. (am exagerat, mai ales cu tensiunea, toate decuplarile le-am pus la U de 400V). Citisem undeva, tot pe forum ca capsula fiind de dimensiuni asa mari ar putea "atrage"/prezenta sensibilitate la perturbatii.

post-211087-0-32697000-1422700213_thumb.jpg

Link spre comentariu

Încep legendele audiofile. Nu au ce surprize să facă decît dacă ampliful foloseşte o amplificare exagerată, impedanţă mare, nu are filtru gama la intrare, cabluri neecranate şi lungi, etc.

Singurul inconvenient e gabaritul, de aceea există de vreo 10 ani cond pînă la 50 şi 63V cu distanţa între terminale de 5 şi 7mm. În rest...

Editat de zal
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări