Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio A23 APEX tip CFA

Postări Recomandate

Arata foarte bine.

Unde faci cablajele si eventual un pret?(poate s-a mai spus da' am ratat informatia )  :)

Cablajele ,le-am primit (doua buc.) din Polonia de la un user, caruia i-am dat gerberele A33  ...... pretul a fost proiectul....... :) cateva poze cu un canal aproape terminat ..  Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Link spre comentariu

Super tare!

Condul ala de pe intrare strica aspectul. :)

Cand ai timp da-i si niste masuratori, sa vedem ce stie.

Pentru mine acel condensator e tot farmecul  :rade:  dar, alta data, o sa-l fac, din mai multi, cu valoare mai mica ,2,2uF/63V, sau 3,3uF/63V in paralel . Asamblez si al doilea canal in weekend ,iar apoi o sa fac si niste teste . :da Multumesc de aprecieri . 

Numai bine ,Alex

Link spre comentariu

Intrebam pentru ca anul trecut am facut un amp cu LM3886, tot la fel am folosit un capacitor pe intrare 4.7uF/400V Wima. (am exagerat, mai ales cu tensiunea, toate decuplarile le-am pus la U de 400V). Citisem undeva, tot pe forum ca capsula fiind de dimensiuni asa mari ar putea "atrage"/prezenta sensibilitate la perturbatii.

post-211087-0-32697000-1422700213_thumb.jpg

Link spre comentariu

Încep legendele audiofile. Nu au ce surprize să facă decît dacă ampliful foloseşte o amplificare exagerată, impedanţă mare, nu are filtru gama la intrare, cabluri neecranate şi lungi, etc.

Singurul inconvenient e gabaritul, de aceea există de vreo 10 ani cond pînă la 50 şi 63V cu distanţa între terminale de 5 şi 7mm. În rest...

Editat de zal
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări