alex mm Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Multumesc Mircea , da ai dreptate ,o sa vad unde gasesc lac transparent pe viitor ..... Condensatori, am luat de la un user, de aici de pe forum ,sunt de calitate si a meritat banii investiti. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Pai si e nevoie de tensiune asa de mare, 100V ? La intrare nu bagi mai mult de 2-3V... Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Nu e vorba de tensiune, tre sa fie de anumita marca si sa arata mai neobisnuit, altfel nu suna. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Si mie imi plac cum se aud acesti condensatori. I-am procurat ca si sample direct de la vishay. Alex! Poti sa-mi dai si mie simbolul de surub pentru Sprint-Layout. Saptamana viitoare intentionez sa dau un cablaj la facut si parca ar fi dat bine acest simbol. Spor, Mircea. Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Au sosit, doua cablaje imprimate ,pentru A33 .Am plantat cateva piese, pe care le aveam la indemana ,astept comanda data azi sa vina ...... Numai bine ,Alex Link spre comentariu
Letcon Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Arata foarte bine. Unde faci cablajele si eventual un pret?(poate s-a mai spus da' am ratat informatia ) Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Arata foarte bine. Unde faci cablajele si eventual un pret?(poate s-a mai spus da' am ratat informatia ) Cablajele ,le-am primit (doua buc.) din Polonia de la un user, caruia i-am dat gerberele A33 ...... pretul a fost proiectul....... cateva poze cu un canal aproape terminat .. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Super tare! Condul ala de pe intrare strica aspectul. Cand ai timp da-i si niste masuratori, sa vedem ce stie. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Superb Alex! Totusi de ce nu a pus un solder mask top. Se vede ca pe bottom a folosit verde. Multumesc mult pentru simbol. Si eu astept cablajele de la chinezi cu simbolul tau la vedere. Spor, Mircea. Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Super tare! Condul ala de pe intrare strica aspectul. Cand ai timp da-i si niste masuratori, sa vedem ce stie. Pentru mine acel condensator e tot farmecul dar, alta data, o sa-l fac, din mai multi, cu valoare mai mica ,2,2uF/63V, sau 3,3uF/63V in paralel . Asamblez si al doilea canal in weekend ,iar apoi o sa fac si niste teste . Multumesc de aprecieri . Numai bine ,Alex Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Care este motivul folosirii unei capacitati asa mari pe intrare? Favorizarea frecventelor joase? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Shambala este cel mai competent sa-ti spuna o poveste frumoasa despre condensatori. Nu ezita sa iei legatura cu el fiindca este foarte de treaba. Spor, Mircea. S-a mai discutat: http://www.elforum.info/topic/12975-quad-405-proiect-comun-cu-userii/page-5?hl=quad Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Care este motivul folosirii unei capacitati asa mari pe intrare? Favorizarea frecventelor joase? Capacitatea nu e mare, doar modelul cond folosit e mare. Văd că deranjează... Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Intrebam pentru ca anul trecut am facut un amp cu LM3886, tot la fel am folosit un capacitor pe intrare 4.7uF/400V Wima. (am exagerat, mai ales cu tensiunea, toate decuplarile le-am pus la U de 400V). Citisem undeva, tot pe forum ca capsula fiind de dimensiuni asa mari ar putea "atrage"/prezenta sensibilitate la perturbatii. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) Încep legendele audiofile. Nu au ce surprize să facă decît dacă ampliful foloseşte o amplificare exagerată, impedanţă mare, nu are filtru gama la intrare, cabluri neecranate şi lungi, etc. Singurul inconvenient e gabaritul, de aceea există de vreo 10 ani cond pînă la 50 şi 63V cu distanţa între terminale de 5 şi 7mm. În rest... Editat Ianuarie 31, 2015 de zal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum