Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio A23 APEX tip CFA

alex mm

Postări Recomandate

Adica de aproximativ 100 ori mai mica. Initial ati spus ca este de 470R acum e de 5K. 

Ati masurat tensiunea (DC) pe iesire cu intrarea la masa?

Editat de vijelie02
Link spre comentariu

da..am 8 vcc pe iesire

Acum 5 ore, vijelie02 a spus:

Adica de aproximativ 100 ori mai mica. Initial ati spus ca este de 470R acum e de 5K. 

Ati masurat tensiunea (DC) pe iesire cu intrarea la masa?

nu am scris nicaieri ca este de 470r cea din offsett

Link spre comentariu
Acum 23 ore, vijelie02 a spus:

Din pozele postate nu vad rezistenta de 470k. La tranzistoarele inlocuite ati verificat sa aiba aceeasi ordine la pini?

tranzistorii care iam pus se potrivesc la pini cu 2n5551 si 5401...toti sunt noi cumparati

Link spre comentariu

Nu ai cum sa inversezi B-E la 2n5401 pentru ca, colectorul nu se afla la mijloc( e posibil doar in cazul in care cablajul e facut cu, curu ). Si dupa ultima ta replica... ne-am cam pierdut timpul...

Editat de vijelie02
Link spre comentariu

Da..aveti dreptate...vreau sa va mai intreb ceva..am gasit tranzistori bc550 si 560 cu A.B.C la sfarsit si este vorba de hfe...asa scrie in pdf...cel cu litera C are cel mai mare hfe...care ar fi mai bn sa cumpar? 

Link spre comentariu

Cumpara cat mai multi ca sa-i poti imperechea. NPN intre ei, si PNP intre ei. Iei aceeasi litera la ambii. Probabil B este de preferat caci per ansamblu permite o imperechere mai buna - data fiind dispersia hfe intre A, B si C.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări