Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio A23 APEX tip CFA

alex mm

Postări Recomandate

Bravo ,ati avut curaj ,bine ca in final functioneaza si va place si cum se aude .La mine functioneaza in fiecare zi  cu un preamplif  pe lampi .Succes , experienta vine prin practica ,restul e informatie.....

Link spre comentariu

Am terminat si al doilea modul.

Sunt placut surprins de sunetul redat!

Problema persista la simetrie......pe iesire am 1.76v si trebuie sa folosesc un condensator la fel ca la primul (2200 50v).

Primul modul imi da 3.5v pe iesire....si chiar nu inteleg de ce si acesta imi da 1.7v.

Aceiasi problema cu multitura care dai de el pana la capat in orice directie si nu schiteaza nimic....si nu are cum sa fie de la faptul ca acum am de 5k in loc de 4.7....ca nu am gasit.

Alta problema estetica ar fi cu piesele....nu le-am luat toate odata....si am colorat putin modulul...plus 3 conzi de 100uf care sunt la 50v...si nu la 63...plus unele rezistente care sunt mai mari ca ...asa a avut miv-u pe stoc.

Vad ce mai bibilesc la ele si daca nu rezolv nimic...le las cu condensator.

Despre readiatoare ce pot spune....sunt niste profile cu grosimea de 0.7 lungime de 30cm si inaltime 5cm.

La alimentarea asta de 2x32 care o am acum sunt ok...nici nu se incing...plus ca boxele sunt pe 5 ohm.

Urmeaza carcasa si protectii...cum spuneam.

(Doamne cate lipituri cu romanescul asta ma omorat cu zile) :rade:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

La acest modul nu am gasit de 4.7k si am pus de 5....sa fie asta problema?

Primul modul are de 4.7 si are 3.5v offset si nu il pot regla ..am pus si semireglabil normal de 2.5k si tot aceiasi poveste.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Daca nu poti regla offset-ul cred ca ai o problema in zona semireglabilui responsabil  cu asta.,

Stiu ca nu ai sortat tranzistorii , deci s-ar putea sa fie si o problema si asta .

Totusi ar trebui sa se regleze in anumite limite.

NU poti ramane la nesfarsit , cu conzi pe iesire, este impotriva schemei ca si performante.

Daca totusi se regleaza cat de cat , jongleaza cu rezistentele din capetele semireglabilui,, cele de 47k.

Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări