alex mm Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 Bravo ,ati avut curaj ,bine ca in final functioneaza si va place si cum se aude .La mine functioneaza in fiecare zi cu un preamplif pe lampi .Succes , experienta vine prin practica ,restul e informatie..... 2 Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Multumesc mult pentru toata documentatia si toate sfaturile. Daca nu e cu suparare....despre ce preamp este vorba? Link spre comentariu
alex mm Postat August 12, 2015 Autor Partajează Postat August 12, 2015 Unul singur am construit Adagio de la Dr.Bora Jagodic .Proiectul e la sectiunea "lampi" Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Scuze pentru offtopic : 1 Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Foarte interesant...mersi frumos. Dupa ce termin toata nebunia cu a33 ....vreau neaparat sa fac "un asa ceva" Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Te așteptam la secțiunea lămparilor cu noul proiect ! Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 (editat) Am terminat si al doilea modul. Sunt placut surprins de sunetul redat! Problema persista la simetrie......pe iesire am 1.76v si trebuie sa folosesc un condensator la fel ca la primul (2200 50v). Primul modul imi da 3.5v pe iesire....si chiar nu inteleg de ce si acesta imi da 1.7v. Aceiasi problema cu multitura care dai de el pana la capat in orice directie si nu schiteaza nimic....si nu are cum sa fie de la faptul ca acum am de 5k in loc de 4.7....ca nu am gasit. Alta problema estetica ar fi cu piesele....nu le-am luat toate odata....si am colorat putin modulul...plus 3 conzi de 100uf care sunt la 50v...si nu la 63...plus unele rezistente care sunt mai mari ca ...asa a avut miv-u pe stoc. Vad ce mai bibilesc la ele si daca nu rezolv nimic...le las cu condensator. Despre readiatoare ce pot spune....sunt niste profile cu grosimea de 0.7 lungime de 30cm si inaltime 5cm. La alimentarea asta de 2x32 care o am acum sunt ok...nici nu se incing...plus ca boxele sunt pe 5 ohm. Urmeaza carcasa si protectii...cum spuneam. (Doamne cate lipituri cu romanescul asta ma omorat cu zile) Editat August 16, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
maxente Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Zici ca ai facut varianta A33, adica asta http://postimg.org/image/iigjtpwm7/ ? Nu poti regla offsetul deloc din semireglabilul ala de 470R ? Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 (editat) La acest modul nu am gasit de 4.7k si am pus de 5....sa fie asta problema? Primul modul are de 4.7 si are 3.5v offset si nu il pot regla ..am pus si semireglabil normal de 2.5k si tot aceiasi poveste. Editat August 16, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
maxente Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Am gresit Semireglabilil e de fapt 4k7, nu de 470R Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Cati Wati scoate amplificatorul? Link spre comentariu
flores72 Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Daca nu poti regla offset-ul cred ca ai o problema in zona semireglabilui responsabil cu asta., Stiu ca nu ai sortat tranzistorii , deci s-ar putea sa fie si o problema si asta . Totusi ar trebui sa se regleze in anumite limite. NU poti ramane la nesfarsit , cu conzi pe iesire, este impotriva schemei ca si performante. Daca totusi se regleaza cat de cat , jongleaza cu rezistentele din capetele semireglabilui,, cele de 47k. Bafta. Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Mersi. O sa incerc si asta. Link spre comentariu
jvl_77 Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Pune ,te rog, niste poze clare cu modulul , trasee/componente! Eu totusi cred ca problema este in zona bc-urilor ,traseu incomplet,...ceva! Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Traseele din zona bc-urilor au iesit intacte....doar in unele locuri am corectat si se vede unde. Voi pune poze clare si voi verifica mai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum