jvl_77 Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 (editat) Eu am o varianta similara cu aripioare de 35mm si stau reci module A33 cu doua perechi de finali si curent de repaus 50mA prin fiecare pereche! E foarte adevarat ca sunt afara , pe masa , nu in cutie unde probabil o sa fie "o ideE" mai putin reci... Editat Februarie 21, 2015 de jvl_77 Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 (editat) Dupa parerea mea n-are rost sa bagi tot radiatorul in interiorul cutiei Eu, de obicei, proiectez cutia dupa radiatoare si, de obicei, pun radiatoarele cu aripioarele in lateralele cutiei, indiferent ca au aripioarele orientate orizontal sau vertical Cred ca pana la urma radiatorul il mai pui si in functie de cum asculti muzica, chiar daca e ceva mai mic si are aripioarele orizontale, pentru a asculta acasa muzica ocazional nu e nevoie de kilograme de aluminiu Deci pana la urma cum a ramas @alex mm cu brumul, s-a rezolvat ? Editat Februarie 21, 2015 de maxente Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 La fel am de gand sa fac si eu, montez radiatoarele pe partile laterale cutiei. Muzica o sa ascult acasa , probabil ca nu o sa depasesc mai mult de 60W curati. Link spre comentariu
alex mm Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 Da s-a rezolvat , am separat masa de semnal de masa de forta cu o resistenta de 10/2W pe canal si masa de la mufele RCA intrare, la masa star ground .Asa am scapat de o bucla de masa ....... Sincer ,ma bucur ca am facut proiectul asta, pana la capat (aveam deja cutia cu tot ce trebuie ). Cu un preamplificator pe lampi in fata suna excelent ,cald ,dinamica f.buna si la nivel mic . Faceti un modul de proba ,si cu siguranta o sa terminati ca mine ,cu un amplif complet .... Numai bine ,Alex Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Deci inainte de etajele de amplificare este nevoie si de un preamplificator...... Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 (editat) Am plantat toate smd-urile pe cablajele alea de la dudicoff ca sa ma scap de buburuzele alea mici Pastrez doua cablaje pentru mine si dupa ce le termin urmatorul amplificator va fi asta A33 neaparat ! Din pacate stau prost cu timpul si nu stiu cand ma voi apuca dar il voi face Ma bucur ca s-a dus brumul ala, era pacat sa stea acolo la cat de bine arata acum amplificatorul impachetat Editat Februarie 22, 2015 de maxente Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 @jvl_77 ai sortat tranzistorii in amplificatorul realizat? Link spre comentariu
alex mm Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Eu, am imperecheat ,doar primi doi tranzistori , de la intrare ....,.. Editat Februarie 23, 2015 de alex mm Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 OK, la fel o sa fac si eu . Insa as vrea sa stiu daca este nevoie si de un preamplificator inainte de modulele finale. Link spre comentariu
jvl_77 Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) @jvl_77 ai sortat tranzistorii in amplificatorul realizat?Nu! Autorul spune pe forumul pe care a fost pus, că nu trebuie neapărat impetrcheați. Editat Februarie 23, 2015 de jvl_77 Link spre comentariu
jvl_77 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Apropo.. Marantz PM 7003/4/5 suna destul de bine , schema este similara , pentru cei care vor sa-si faca o impresie ... Link spre comentariu
alex mm Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Autorul a modificat recent schema pt. o amplificare mai mare si o stabilitate mai buna conform schemei ,am modificat si cablajul ,adaugand cei doi conzi de 22pF BC ..... Numai bine ,Alex Editat Februarie 25, 2015 de alex mm Link spre comentariu
Letcon Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Deci nu vorbea chiar basme zal cand zicea sa punem astfel de condensatori (BC)la prefinali,piloti...etc referitor la cei contra masurilor de gen. Editat Februarie 25, 2015 de Letcon Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Schema amplificatorului A-40 ramane la fel? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 O remarca am, pentru A FUNCTIONA corect offset-ul, la partea de intrare, rezistenta de 100K, ar trebui pusa DUPA grupul de rezistente serie, altfel impedanta mica de iesire a etajului final, scoate din idee circuitul de offset pentru partea de intrare... Oricum vad ca ar actiona in 2 puncte in acest caz, din cite stiu offsetul se regleaza preferential catre etajul de intrare, ca sa fie compensat general... Posibil sa fie nevoie de micsorarea valorii ei chiar si sub 68-47k, chiar mai jos, fiind rezistenta de 47R la masa... Este o observatie, ar merita incercata compensarea offset chiar la intrare. Iar C-ul de 220uF din filtrajul tensiunii de offset l-as inlocui cu un bipolar de 10-22uF decuplat de un 100nF. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum