Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio A23 APEX tip CFA

alex mm

Postări Recomandate

Avand in vedere ca schema e asemanatoare cu cele de la Marantz,si performantele ar trebui sa fie apropiate.

Cine e interesat poate cauta pe net variantele (de la Marantz) cu operational la intrare sau cu HDAM in locul acestuia.

Link spre comentariu

Un proiect asemanator cu A33 am testat si eu in 2013 , dar cu o superdioda modificata pentru trecerea prin zero ... si un DC servo mai altfel , care actioneza direct asupra generatoarelor de curent din primul etaj .

Din lipsa de timp nu il pot termina ... inca .

Am  in studiu si alte proiecte atat cu finali MOS , cat si cu bipolari clasici  , asa ca inteleg efortul lui @alex mm si il felicit pentru toate aceste realizari !

Link spre comentariu

Despre nx14 ce parere aveti?

Incearca sa-l construiesti si vei afla ,dar in general toate amplificatoarele construite de APEX (Mile S.) suna bine ....

@Victor  , multumesc de aprecieri . Posted Image

Numai bine ,Alex

Editat de alex mm
Link spre comentariu

Incearca sa-l construiesti si vei afla ,dar in general toate amplificatoarele construite de APEX (Mile S.) suna bine ....

Posted Image

Numai bine ,Alex

Multumesc mult de sfat. Revin cu noutati.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

@Victor  , multumesc de aprecieri . Posted Image

Numai bine ,Alex

Salut, spune-mi te rog unde ai gasit folie de mica fisie intreaga, multumesc.

Link spre comentariu

Nu este mica ,e banda scotch Kapton de latime 50 mm, lungime 33ml si 70 um grosime ,adeziv silicon . Cu letconul incalzit la 345 grd.C nu pot sa-l topesc/gauresc  ,se poate folosi in loc de mica .... :)

Da suruburile sunt cu cap inecat , stiu nu se pun asa ceva ,sunt doar provizoriu !

Numai bine ,Alex

Editat de alex mm
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări