alex mm Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 (editat) De curand ,am realizat un amplificator, cu reactie in curent APEX A23 cu bune rezultate ,si finalizare practica si un filmulet https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4I6khZgsI4o . Pentru cei interesati pot atasa fisierele ...... Alimentarea la +/-36V max +/-55V Numai bine ,Alex Editat Decembrie 18, 2014 de alex mm 3 Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 M-am apucat si eu de un amplificator cu reactie in curent E vorba de cel de aici http://www.elforum.info/topic/58068-amplificator-apex-100w-putere-si-fidelitate/?hl=apex Cablajele au ajuns la mine dupa ce @Dudicoff a renuntat la proiect Link spre comentariu
mario_xx Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Nenea Apex isi imparte proiectele vechi pe diyaudio, nu ca altii. 2 Link spre comentariu
ex.escu Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Avand in vedere ca schema e asemanatoare cu cele de la Marantz,si performantele ar trebui sa fie apropiate. Cine e interesat poate cauta pe net variantele (de la Marantz) cu operational la intrare sau cu HDAM in locul acestuia. Link spre comentariu
alex mm Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Am sa fac si ceva masuratori, mai incolo , acum am tras tare si in 8 ore am terminat si A33-ul . 3 Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Adica asta Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Felicitari, ingrijit si tot ce trebuie. Vad ca "ai ajuns si vedeta" Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Despre nx14 ce parere aveti? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Un proiect asemanator cu A33 am testat si eu in 2013 , dar cu o superdioda modificata pentru trecerea prin zero ... si un DC servo mai altfel , care actioneza direct asupra generatoarelor de curent din primul etaj . Din lipsa de timp nu il pot termina ... inca . Am in studiu si alte proiecte atat cu finali MOS , cat si cu bipolari clasici , asa ca inteleg efortul lui @alex mm si il felicit pentru toate aceste realizari ! Link spre comentariu
alex mm Postat Decembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 (editat) Despre nx14 ce parere aveti? Incearca sa-l construiesti si vei afla ,dar in general toate amplificatoarele construite de APEX (Mile S.) suna bine .... @Victor , multumesc de aprecieri . Numai bine ,Alex Editat Decembrie 19, 2014 de alex mm Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Nu este cazul , eu trebuie să-ți mulțumesc pentru răbdare si sprijinul acordat pana acum ! Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 (editat) Incearca sa-l construiesti si vei afla ,dar in general toate amplificatoarele construite de APEX (Mile S.) suna bine .... Numai bine ,Alex Multumesc mult de sfat. Revin cu noutati. Editat Decembrie 19, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Alex, la A33 (#12) cu ce suruburi ati fixat finalii? Cu cap înecat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Incearca sa-l construiesti si vei afla ,dar in general toate amplificatoarele construite de APEX (Mile S.) suna bine .... @Victor , multumesc de aprecieri . Numai bine ,Alex Salut, spune-mi te rog unde ai gasit folie de mica fisie intreaga, multumesc. Link spre comentariu
alex mm Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Nu este mica ,e banda scotch Kapton de latime 50 mm, lungime 33ml si 70 um grosime ,adeziv silicon . Cu letconul incalzit la 345 grd.C nu pot sa-l topesc/gauresc ,se poate folosi in loc de mica .... Da suruburile sunt cu cap inecat , stiu nu se pun asa ceva ,sunt doar provizoriu ! Numai bine ,Alex Editat Decembrie 20, 2014 de alex mm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum