Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD TV Samsung LE40R86BDX XEH probleme soft si releu

attilaa0

Postări Recomandate

Nu am un programator cumparat din comert,am ceva facut artizanal care functioneaza.Am sters mem am rescris bineinteles cu previzualizare si da ok.Am facut comparatie intre cel luat din calculator si cel scris pe memorie si erau identice.Am aplicat si metoda cu memoria goala pusa in tv ,si la o noua verificare pe ponyprog i-mi arata scrisa fapt care cred ca tvul a scriso.Cautand si pe alte forumuri de electronica am gasit u subiect la fel ca al meu doar ca nu pe Samsung,si a fost nevoit sa schimbe placa de baza.Eu nu vreau sa-mi dai verdict la problema mea,dumneavostra ce parere aveti este defectiune de scriere memorie,sau placa de baza defecta?

Atasez si schema programatorului pentru memorii 24cxx pe care am facuto.24cxx.zip

Link spre comentariu

am si eu un programator AD memo 01 si nu prea merge la memorii asa mari le citeste le scrie dar nu scrie tot in memorie si de asta nu merge eu de asta miam luat Postal3 si acuma miam mai luat si TL866 cu adaptoare la care cu astea merg bine amindoua am  cu ad-memo 01 am facut teste de rescriere memorie de 24c256 si nu scrie tot in memorie ca postalu sau TL866 este altceva

Link spre comentariu

Ideea e ca programatorul merge 100% bine.Eu am si Postal3 si acesta care este  de fapt Pony.Eu am inceput acest topic si am rezolvat pe al meu tot cu Pony.

Postal 3 am luat de vreo 2 saptamani.Eu zic si garantez ca daca la pony da mesajul ca a scris ok atunci e ok.Si citirea  la fel.

Bineinteles modelul meu de TV difera de acesta ,ca si dump.

Link spre comentariu

Multumesc,am sa procedez si cum ziceti d-tra.Acele fire au la capat un soclu pe o singura linie ,iar partea care este la masa are la fel un soclu pe o linie.Am facut acest artificiu sa nu tot dezlipesc si sa lipesc mem la fiecare rescriere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări