Sergiu_FKU Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Salut, m-am apucat sa fac un amplificator de 10w dupa o schita romaneasca veche, dupa ce am achizitionat doua boxe vintage romanesti de 15VA. Doar ca am o problema nu reusesc sa im dau seama unde sunt intrarile? Uitati o poza cu schema. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 intrarea semnal este pe P1 si masa adica minus alimentare. iar alimentarea este pe +20v Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Am inteles.. dar totusi mai am o dilema, trebuie lipit pe pinul de la potentiometru? Arunca te rog o privire pe cablaj.. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 sper ca acum va e clar cum trebuie alimentat cu tensiune si cum vine montat potentiometrul(pot.) Link spre comentariu
vergil Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Sper sa se inteleaga Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Se intelege, multumesc frumos ! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 la acest tip de amplificator trebuie un semnal de atac mare deoarece nu are decat un etaj de preamplificare,mai bun era unul cu un TDA2030 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 TDA2030, nu va suna niciodata ca acest etaj final simplu. Daca il ataci corespunzator, suna foarte bine pentru simplitatea lui. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 sper ca acum va e clar cum trebuie alimentat cu tensiune si cum vine montat potentiometrul(pot.) Ok si daca potentiometrul vine pus acolo, atunci acesta ce cauta aici? Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Ce ai incercuit tu acolo e un semireglabil din care se regleaza curentul de mers in gol prin finali, atentie mare ca din ala nu se regleaza volumul sau alte artificii auditive !!! Curentul il reglezi cum ti se explica in foile alea dupa care ai construit etajul Editat Decembrie 20, 2014 de maxente Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Da, m-am prins intr-un tarziu ce este, dar nu am mai putut sterge postul, din cate mi-a spus un coleg acel semireglabil are valoarea de 250ohm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum