mishen 1978 Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Buna ziua ! rog pe la cei ce se ocupa cu service sau care au acest model sa ma indrume cu un sfat ,detin acest aparat furnizor este rcs ,nu mai funtioneaza am sunat la furnizor de net ,am contastat ca este net(cu cablu direct in laptop funtioneaza netu) problema este la router ,,ce a-si putea sa verific?eu am dat restart si la am reconfigurat dar nimic,Multumesc! Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 daca e un router mai vechi, schimba-i alimentatorul, cu unul de 2A la aceeasi tensiune; P.S. spune si tu daca a functionat initial, sau e nou, nu avem de unde ghici Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 a funtionat fara probleme..din august Link spre comentariu
Patefon Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Eu am un router DIR 615. Functioneaza de 12 luni fara probleme. E drept ca nu a functionat cu softul original decat 5 minute pana cand am uploadat DD-WRT. Inainte de toate da-i un reset "Factory Default" Apoi vezi daca incarca interfata web prin legatura pe cablu Daca poti accesa paginile web interne rescrie firmware-ul original de pe cd (sau site-ul web al producatorului). Daca merge OK poti sa-i faci si trecerea spre dd-wrt (daca vrei). Aici gasesti manualele: http://www.dlink.com/ro/ro/support/product/dir-615-wireless-n-300-router (ATENTIE LA LITERA DE REVIZIE) Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Daca problema a survenit de la sine fara sa fie cauzata imediat dupaun upgrade de firmware 100% e alimentatorul Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Decembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Multumesc! pentru rasunsuri am sa incer variantele mentionate ( problema a apatut pur si simplu fara a face ceva la el) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum