Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema hitachi cp2846ta

Postări Recomandate

salutare,doresc o schema pentru sursa acestui tv hitachi cp2846ta am gasit pe net dar este foarte greu de inteles valoarea componentelor,in mod special ma intereseaza partea de alimentare zona optocuplor zd950 (18v?) r952 r950 r951,am gasit zenerul intrerupt 2 rezistente carbonizate bf422 intrerupt,posibil si optocuplor ce urmeaza sa-l schimb,semireglabil,sursa debiteaza b+ 220v in urcare spre 300v va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• Toni Marginean

3

Top autori în acest subiect

caut in continuare schema acestui tv,am schimbat cam tot ce era din acesta zona si verificat restul componentelor care par ok dar sursa tot urca spre 300v asa ca trebuie sa o iau marunt la masuratori ,si schema gasita nu este clara si mai e si in dejavu viewer  (enervant program ) va multumesc,nu am momentan un ups001 sa fac ceva teste,posibil ca tv-ul sa fi suferit un soc de curent

Link spre comentariu
Toni Marginean

caut in continuare schema acestui tv,am schimbat cam tot ce era din acesta zona si verificat restul componentelor care par ok dar sursa tot urca spre 300v asa ca trebuie sa o iau marunt la masuratori ,si schema gasita nu este clara si mai e si in dejavu viewer  (enervant program ) va multumesc,nu am momentan un ups001 sa fac ceva teste,posibil ca tv-ul sa fi suferit un soc de curent

O fraza fara inceput si sfarsit din toate punctele de vedere!

Schema sasiului postat anterior este mai mult decat clara! Va aflati in sectiunea de "Componente electronice, documentatie si scheme". Restul este intr-o alta sectiune.

Link spre comentariu

O fraza fara inceput si sfarsit din toate punctele de vedere!

Schema sasiului postat anterior este mai mult decat clara! Va aflati in sectiunea de "Componente electronice, documentatie si scheme". Restul este intr-o alta sectiune.

nu stiu cand ati postat dv linkul cu noua schema, eu cand cerusem inca o data schema nu vazusem postul dv,stiu ca ma apucasem de editat mesajul si au intervenit alte urggente asa ca am trimis mesajul cred ca dupa ce postase-ti dv,schema chassis a7 pe care o aveam deja, dar nu se potriveste cu ce am eu in tv,va multumesc de interes si ajutorul dat,subiect inchis ,dau cutia omului acasa ca nu merita efortul.toate cele bune

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări