dj_bryz Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Stie cineva de pe ce aparat de radio vechi sunt difuzoarele astea? Ceva date despre ele? Multumesc mult. Editat Decembrie 17, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Asa, de la distanta si cu o poza slaba, par sa fie AUDAX (Franta). Sunt BL putere cativa wati. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Vreau sa le cumpar si deocamdata nu am poze mai clare. Vanzatorul spune ca sunt de 16cm si ca scrie pe sasiu B.M.2,5 OHMS Am gasit ceva asemanator doar ca acesta din poze cu sasiu negru este de 21cm iar vanzatorul spune ca sunt de 16cm acestea gri/bleu. Am mai gasit unele de aceiasi culoare ..sper sa fie aceleasi avand in vedere ca nu are mai multe poze si este o doamna cea care le vinde. Editat Decembrie 17, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Prin pikupuri am vazut asa ceva , oricum nu au mai mult de 3-5 watti !! Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Dan ma astept la asta dar daca au spl bun ...chiar nu ma intereseaza watii Editat Decembrie 17, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
Vizitator claudiu_urban Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 sunt difuzoare audax , au 16,5 cm si I-mi aduc aminte cu placere cand ascultam la ele muzica dupa revolutie , spl mare , placute , musicale. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) numai din curiozitate as incerca sa le ascult, difuzoarele acelea. . Am senzatia ca pe medii se aud impecabil. Editat Decembrie 17, 2014 de fritz_vali Link spre comentariu
imreberes Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Eu m-am intalnit cu ele in ceva tv-uri vechi, cred ca stassfurt (alea care aveau doua sticle lipite in fata ecranului. Tot asa erau faine si difurile din elcrom,telecolor merita ascultate macar o data. (http://www.radiomuseum.org/r/fernm_leip_l2503.html) Sau acest model de tesla Initial si la pickupuri erau puse in niste incinte OB. (http://www.radiomuseum.org/r/tesla_speaker_arz_572.html , ) Suna exceptional la cei 3W pe care le are. Editat Decembrie 17, 2014 de imreberes Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Am primit confirmarea ca unul din difuzoare are conul lipit datorita unei rupturi de la dustcap pana la "rila". Ma miram eu de ce le da doamna asta cu 20 ron.Bine...sincer nici nu cred ca avea intentia sa le vanda ca "difuzoare super mega vintage 200spl sau alte nebunii". Bomba este ca mi-a spus ca daca stia ca sunt pasionat de electronica imi dadea mie gratis colectia tatalui sau raposat de 150 tuburi sau mai mult si nu le arunca la gunoi. :rade:Colectie care cica o facea din anii 50-60 Editat Decembrie 17, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
fritz_vali Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 oho . e ceva . Cine nu ar vrea sa ai atatea tuburi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum