Mihainic93 Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Buna seara ! .Tatal meu detine un utilaj de lipit tamplarie PVC . In urma cu putin timp utilajul a suferit o defectiune si nu mai depaseste temperatura de 200 grade Celsius (240 grade C fiind temepratura ideala). Am dedus ca termocupla ar fi defecta .Acea termocupla poate fi inlocuita cu o termocupla oarecare ce masoara temperaturi in intervalul [0;300 grade C ( sau mai mult)] sau trebuie una identica? Astept sfaturile dumneavoastra! Va multumesc ! Link spre comentariu
iliev508 Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 un termostat de la fieru de calcat..ca exemplu! Link spre comentariu
mitis Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Termocuplu poate fi de mai multe feluri. Cel mai folosit este fe-constantan. Il depistezi cu un magnet ,unul din fire e atras de magnet. Link spre comentariu
Mihainic93 Postat Aprilie 6, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Va multumesc! inca nu am rezolvat problema , dar nu cred ca este de la termocuplu . rezistenta plitei cred ca nu mai este ok . nu este capabila sa o incalzeasca . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum