adibigboy Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 Am incercat dar nu mi-a iesit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Adica ai incercat sa desenezi filtrele si n-ai reusit, dar vrei sa aduci modificari la filtre, singur? Da-mi voie sa nu concep ca asa ceva este foarte posibil... Link spre comentariu
adibigboy Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 (editat) Nu vreau sa aduc modificari, vreau doar sa imi recomandati alte piese sa le schimb pe acestea. Piesele care le iau le vreau la aceleasi capacitati. Daca au tinut atat cu piese care le are deja ma gandesc ca poate tine aproximativ si cu piesele noi. Editat Martie 1, 2015 de adibigboy Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Ia toate valorile, pune-le pe hartie, si cumpara la aceleasi valori, condensatori metal film... Link spre comentariu
adibigboy Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 Asta vreau sa fac dar eu am vrut sa imi recomandati voi cateva marci pt ca eu nu stiu care sunt mai durabile. Nu sa modific filtrele, doar sa schimb piesele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Nu-ti bate capul cu marci, ceva civilizat spre bun. Spre exemplu, Monacor e ideal. Exista site, se comanda online, ajung cu curier. Link spre comentariu
adibigboy Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 Acestia sunt buni: http://www.adelaida.ro/condensator-pt-audiofrecventa-nepolarizat-ceb-22uf-100a.html (l-am gasit si pe frasu mai mic tot aici) si http://www.adelaida.ro/c-3.3uf-250v-mks4-rm22.5-wima.html ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Ia-le pe toate metal film... Link spre comentariu
adibigboy Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 (editat) Mi-a recomandat cineva prin PM dar nu am gasit acel tip(aceleasi specificatii) sau poate nu am cautat unde trebuie. Poti sa ma ajuti cu un link? Editat Martie 1, 2015 de adibigboy Link spre comentariu
adibigboy Postat Mai 6, 2015 Autor Partajează Postat Mai 6, 2015 Revin din nou cu o problema. Am ars de 2 ori un tweeter si ma gandeam sa le schimb cu ceva un pic mai puternic . Imi puteti recomanda ceva asemanator cu DT-05a? http://postimg.org/image/eci44rgsd/ Link spre comentariu
tomalex Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Posibil ca problema sa nu fie de la tw, deci s-ar putea sa-l schimbi si sa il arzi si pe cel nou. Iar odata cu schimbarea tw o sa trebuiasca modificat si filtrul. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 (editat) Filtrele sunt in stare de functionare? Condensatorii sunt buni? Bobinele? Corectii de ton agresive la amplificator sau la sursa de semnal? Amplificator folosit peste ce pot boxele sa "suporte"? Difuzoarele nu se ard fara motiv. Editat Mai 6, 2015 de bmwh548 Link spre comentariu
adibigboy Postat Mai 6, 2015 Autor Partajează Postat Mai 6, 2015 (editat) Filtrele le-am refacut, adica am schimbat aproape tot pe ele cu exceptia bobinelor. Amplificatorul scoate un pic mai mult decat poate boxele ( teoretic 60 W rms la 8 ohmi) dar nu l-am dat la maxim niciodata. Corectii de ton doar la bass din amplificator. Editat Mai 6, 2015 de adibigboy Link spre comentariu
adibigboy Postat Mai 6, 2015 Autor Partajează Postat Mai 6, 2015 Sau daca stiti ,in Romania, de unde pot sa cumpar un tweeter asemenator cu acesta. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 8, 2015 Partajează Postat Mai 8, 2015 Sa inteleg ca ai ars un Tweeter de doua ori? in aceeasi boxa? si celalalt din cealalta boxa nu a patit nimic? Asa ceva nu concep, decit daca balansul este descentrat foarte tare. Daca balasul este la mijloc, atunci sigur ai o problema si orice tweeter ai pune tot o sa crape. Daca nu s-a rezolvat verificind si schimbind componentele din filtre, incearca sa schimbi si filtrele intre ele si vezi daca apar diferente de sunet. Sau este posibil sa ai o problema in amplificator, adica sa ai oscilatii pe unul din canale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum