Vizitator Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Sunt sigur cateva cazuri, destul de izolate, altele decat tweetere. Nu mai retin, gasisem eu ceva profi... si chiar m-am scandalizat cu cineva pe subiect, la vremea aia... Dar, "3 cazuri" izolate, nu reprezinta o regula. 99% sunt asa cum le stim. Sa nu uitam totusi ca "zeama" aia magnetica, aduce si dezavantaje, pe langa avantaje... Sunt curios la difuzorul din exemplu cum naiba sta centrata bobina fiind solitara doar cu membrana si suspensia acesteia .......probabil ca aici isi are un cuvant de spus si motorul magnetic .....cine stie Ferofluidul este un lichid care prezinta un coeficient de evaporare, corespunzator unui lichid care se evapora extrem de greu (repet lichid de 2 ori, in loc sa afirm ca-i mare sau mic... sincer, nu mai stiu cum trebuie sa fie...) , in compozitia caruia se gasesc particule magnetice. In camp magnetic, amestecul asta prezinta o consistenta importanta. Si asta ajuta. Pe langa asta, ajuta la transferul termic bobina--->ansamblu magnetic, in acest fel crescand capabilitatea in putere, mai pe scurt, puterea (exprimare idioata). Am ascultat sunet de Bravia 4K, chiar e o treaba. Este clar altceva... Revenind la subiect... Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Ferofluidul este un lichid care prezinta un coeficient de evaporare, corespunzator unui lichid care se evapora extrem de greu (repet lichid de 2 ori, in loc sa afirm ca-i mare sau mic... sincer, nu mai stiu cum trebuie sa fie...) , in compozitia caruia se gasesc particule magnetice. In camp magnetic, amestecul asta prezinta o consistenta importanta. Si asta ajuta. Pe langa asta, ajuta la transferul termic bobina--->ansamblu magnetic, in acest fel crescand capabilitatea in putere, mai pe scurt, puterea (exprimare idioata).. Revenind la subiect... Cam asta stiam si eu despre ferofluid ( zeama magnetica ) , ajuta la o mai buna disipare a caldurii bobinei si o amortizare mai buna in intrefier ...etc...etc Dar totusi sa revenim la subiect . Link spre comentariu
adibigboy Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Intrebare; Ai un telefon foarte bun, sau boxele alea chiar suna al dracului de bine? Sau poate boxele mele suna al dracului de bine... Video-ul este filmat cu un samsung s5( nu este al meu) sinu m-am uitat absolut deloc( nici nu m-am gandit macar) sa vad cum este setata. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Eu cand am intrebat de corectii ma refeream la amplificator. Eram curios de unde vine sunetul acela pe joase si o explicatie (in afara de cea evidenta a aparatului folosit la filmare) ar fi fost volumul mare al amplificatorului coroborat cu un plus prea mare pe bass. O a treia varianta (si cea mai nefericita) ar fi fost un volum prea mare al amplificatorului pentru boxe sunetul provenind din cursa fortata a membranei, dar daca zici ca live nu se auzea ca in videoclip totul e ok. Link spre comentariu
adibigboy Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Eu cand am intrebat de corectii ma refeream la amplificator. Eram curios de unde vine sunetul acela pe joase si o explicatie (in afara de cea evidenta a aparatului folosit la filmare) ar fi fost volumul mare al amplificatorului coroborat cu un plus prea mare pe bass. O a treia varianta (si cea mai nefericita) ar fi fost un volum prea mare al amplificatorului pentru boxe sunetul provenind din cursa fortata a membranei, dar daca zici ca live nu se auzea ca in videoclip totul e ok. Cam asta ar fi "ar fi fost volumul mare al amplificatorului coroborat cu un plus prea mare pe bass." Link spre comentariu
adibigboy Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Deci per total sa le iau? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Deci per total sa le iau? Eu nu va inteleg, daca nu le-ati fi ascultat as crede ca vreti o parere publica. Dar cum ati fost acolo, ati facut clip video, practic dvs doriti sa ce? Sa va aprobe multimea? ps; nu va suparati pe mine dar eu nu mai inteleg nimic din topicul asta.(nu ca ar avea vreo importanta) Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Deci per total sa le iau?Care e prețul final stabilit? Link spre comentariu
adibigboy Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Care e prețul final stabilit? 450 roni. Eu nu va inteleg, daca nu le-ati fi ascultat as crede ca vreti o parere publica. Dar cum ati fost acolo, ati facut clip video, practic dvs doriti sa ce? Sa va aprobe multimea? ps; nu va suparati pe mine dar eu nu mai inteleg nimic din topicul asta.(nu ca ar avea vreo importanta) Le-am ascultat dar ma gandesc ca poate iau ceva mai bun( mai puternic) de bani acestia. Inainte nu am avut decat un Genius 6000 de care am fost multumit. Editat Decembrie 18, 2014 de adibigboy Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 450 roni. Le-am ascultat dar ma gandesc ca poate iau ceva mai bun( mai puternic) de bani acestia. Inainte nu am avut decat un Genius 6000 de care am fost multumit. La banii astia ceva mai bun ????? si mai puternic ????? Poti incerca , dar eu unul ma indoiesc ca vei gasii , cel putin nu pe piata second hand iar pe piata de boxe noi nici atat !! In fine se pare ca topicul acesta a iesit in final o mare varza din care nu se intelege nimic asa cum a spus si colegul fluffy37 Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Oameni bun, omul vrea bubuiala ...nu neaparat finete. Link spre comentariu
adibigboy Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Le-am luat si am desfacut 1 de curiozitate.TWEETER Sanyo 4151200381 si Wooferul Sanyo 4151200371. Par a fi de calitate. Revin cu poze un pic mai tarziu. Fac produse de calitate cei de la Sanyo? Editat Decembrie 18, 2014 de adibigboy Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 http://www.elforum.info/topic/27179-boxe-cerwin-vega/page-4 poti citi pagina asta ..am scris ceva despre boxele mele sanyo sx-1100. Sanyo a facut lucruri foarte bune pana in 90 . parerea mea https://www.google.ro/search?q=sanyo+amplifier&biw=1280&bih=671&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-CaTVIy5Kci1UZq8gJAP&ved=0CAYQ_AUoAQ Sanyo a mai facut si super casete si casetofoanele din filmele cu negrii care asculta la ele si multe altele. Sunt interesat de ce scrie pe fiecare difuzor. Ceva de genul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Sanyo a fost un colos la vremea lui. Si inca mai este, pe felia lui, cu toate povestile din spate... Eu am de la ei un boombox, proiectat la un nivel fara precedent pentru anii aia (la un 600x350x180, placa era cat o carte format A5, toate traseele erau perfect paralele, si toate etajele erau CI), un amplificator si un tuner digital, toate de ani '80. In mod special tunerul are o sensibilitate incredibila... Sa le folosesti sanatos! Link spre comentariu
adibigboy Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 http://www.elforum.info/topic/27179-boxe-cerwin-vega/page-4 poti citi pagina asta ..am scris ceva despre boxele mele sanyo sx-1100. Sanyo a facut lucruri foarte bune pana in 90 . parerea mea https://www.google.ro/search?q=sanyo+amplifier&biw=1280&bih=671&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-CaTVIy5Kci1UZq8gJAP&ved=0CAYQ_AUoAQ Sanyo a mai facut si super casete si casetofoanele din filmele cu negrii care asculta la ele si multe altele. Sunt interesat de ce scrie pe fiecare difuzor. Ceva de genul? Uite asa arata http://postimg.org/gallery/2adav5g32/. Ce mi se pare ciudat este ca woofer-ul are 30 cm si doar 12W(astia cred ca sunt cei reali)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum