kidomorphine Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 buna seara. am un senzor de prezenta amc smile 19/p si nu stiu cum lucreaza.as dori sa-l conectez la o sirena.in momentul in care simte ceva sa-mi trimita un semnal catre un temporizator cu 555.va rog sa mi spuneti si cum se leaga terminalele ALARM , COM si AP....am sa pun o poza sa stiti despre ce e vorba. va multumesc Link spre comentariu
digix Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 De obicei au 2 pini pentru alimentare 12v si un contact tip releu normal inchis si normal deschis. Ce vreti sa protejati cu acest senzor, e nevoie de armare/dezarmare sau e ceva 24H ? Link spre comentariu
kidomorphine Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 (editat) multumesc de raspuns. vreau sa-l montez intr-o curte , deci o sa fie ceva 24 de ore. inca nu am reusit sa-l fac sa functioneze.trebuie setat/calibrat intr-un fel anume? vad ca poza nu s-a incarcat deloc Editat Decembrie 15, 2014 de kidomorphine Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 (editat) Uite aici ceva detalii tehnice: http://www.emimikos.gr/SMILE-19/P/ din păcate sunt mai mult în grecește, dar există soluții Editat Decembrie 15, 2014 de validae Link spre comentariu
kidomorphine Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Am vazut si eu siteul acela dar nu spune nicaieri cum se leaga sau cum lucreaza Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Nici în pdf-urile din partea de jos ? Link spre comentariu
kidomorphine Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 nu...am si manualul, ma rog o foaie A4 care arata la fel ca pdf-ul Link spre comentariu
digix Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 E aici in engleza manualul: http://www.emimikos.gr/shop/Documents/smile18P_rev11_inst.pdf La supply + - este alimentarea 12 Vdc N.C. alarm este un contact inchis daca zona supravegheata nu este violata. La detectie miscare in zona supravegheata N.C. alarm deschide circuitul. Tamper este tot un contact tip releu si este inchis daca este capacul senzorului la locul lui, se poate inseria cu N.C. alarm pentru detectarea tentativei de desfacere a senzorului. Are si imunitate la animale de talie nu prea mare. Link spre comentariu
kidomorphine Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 multumesc digix , dar am vazut si eu acest manual si e pentru seria 18/p...difera cablajul...am pus aparatul de masura pe iesiri si nu-mi arata nimic...am doar 1.6V in intrarea optocuplorului Link spre comentariu
digix Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Alimentezi cu 12v pe bornele +- si cand te misti pe langa el se aprinde led-ul din el ? Daca da, e bine, merge. Mai ai doua borne de iesire, pune una la - si una la + printr-o rezistena de 1K, masoara acum ce tesiune ai pe borne cand te misti si cand stai. Link spre comentariu
kidomorphine Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 am rezolvat problema....vad ca merge destul de bine acum...mai trebuie sa fac circuitul de temporizare si e gata. va multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum