wiley_boss88 Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Salut acesta masina de spalat WITL 125 a fost oprita in timpul spalari ,iar acum nu vrea sa mai faca nici o comanda se manifesta cum este in video ,mentionez ca am golit apa din ea pe jos apoi am golito definitiv. Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Decembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Ce am gasit este aici : http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=11405981#11405981 din cate am inteles ar fi o eroare de F12 Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Decembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Mentionez ca am verificat rezistenta sa nu dea la masa rezistenta este buna, am verificat carbunii, pompa de evacuare am probato + cele doua pompe de umplere totul functioneaza perfect.Astept pareri din partea voastra Link spre comentariu
aschiuta Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Buna dimineata. F12 indica lipsa comunicatiei intre placa principala si placa de comanda. Trebuie verificate cuplele de de la cablul de comunicatie intre placi. Daca nu are intreruperi sau contacte defectuase, atunci este posibil ca placa de comanda sa fie defecta sau sa trebuiasca rescrisa memoria de pe placa principala. O zi buna. aschiuta Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Neata sa fie. In sfarsit mi-a raspuns si mie cineva. Am verificat fir cu fir prin masurare ...totul este ok Am dat jos memoria smd si am facut un test fara memorie tot asa se manifesta am sa pun un soclu si o sa montez o memorie normala... Problema este de unde fac rost de un dump care sa mearga 100% pt modelul asta sa nu muncesc degeaba....inca sper ca procesorul nu are nimic . Mentionez am refacut toate lipiturile posibile dupa placa . O zi buna ! Multumesc pt rsp. Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Decembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2014 http://uploadimage.ro/viewer.php?file=3717_dscf1336_6phq.jpg Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Aveti dumpul solicitat: Indesit W125TXEX.rar 1 Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Va multumes pt dump. Lam pus si tot nu am scapat de eroare F12 nustiu ce sai mai fac.. Astept alte ideei din partea forumuli Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Salut practic ar fi necomunicarea intre placa principala ( programatorul insusi ) si placa de pe panoul de comanda. Verifica conexiunile cu un ohmetru, nu te baza pe starea vizuala a mufelor.Posibil ca integratul cel mare de pe programator,sa aiba cativa pini dezlipiti si se vede doar la lumina f puternica folosind o lupa buna . Trebuie curatata bine placa cu un spray de curatat , verificati (schimbati )condesatorii electrolitici,verificati toti tiristorii si atentie la rezistentele SMD care pot fii intrerupte . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum