Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat indesit Witl 125

wiley_boss88

Postări Recomandate

Salut acesta masina de spalat WITL 125 a fost oprita in timpul spalari ,iar acum nu vrea sa mai faca nici o comanda se manifesta cum este in video ,mentionez ca am golit apa din ea pe jos apoi am golito definitiv.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wiley_boss88

6

• Nicusor Lupu

2

• aschiuta

1

Mentionez ca am verificat rezistenta sa nu dea la masa rezistenta este buna, am verificat carbunii, pompa de evacuare am probato + cele doua pompe de umplere totul functioneaza perfect.
Astept pareri din partea voastra

Link spre comentariu

Buna dimineata.

F12 indica lipsa comunicatiei intre placa principala si placa de comanda.

Trebuie verificate cuplele de de la cablul de comunicatie intre placi.

Daca nu are intreruperi sau contacte defectuase, atunci este posibil ca placa de comanda 

sa fie defecta sau sa trebuiasca rescrisa memoria de pe placa principala.

O zi buna.

aschiuta

Link spre comentariu

Neata sa fie.

In sfarsit mi-a raspuns si mie cineva.

Am verificat fir cu fir prin masurare ...totul este ok

Am dat jos memoria smd si am facut un test fara memorie tot asa se manifesta am sa pun un soclu si o sa montez o memorie normala...

Problema este de unde fac rost de un dump care sa mearga 100% pt modelul asta sa nu muncesc degeaba....inca  sper ca procesorul nu are nimic .

Mentionez am refacut toate lipiturile posibile dupa placa .

O zi buna !

Multumesc pt rsp.

Link spre comentariu

Salut practic ar fi necomunicarea intre placa principala ( programatorul insusi ) si placa de pe panoul de comanda. Verifica conexiunile cu un ohmetru, nu te baza pe starea vizuala a mufelor.Posibil ca  integratul cel mare de pe programator,sa aiba  cativa pini dezlipiti  si se vede  doar la lumina f puternica folosind o lupa buna .

Trebuie curatata bine placa cu un spray de curatat ,  verificati  (schimbati )condesatorii electrolitici,verificati toti tiristorii si atentie la rezistentele SMD  care pot fii intrerupte .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări